Skud affyret mod lejlighed på Motalavej i Korsør

Skud affyret mod lejlighed på Motalavej i Korsør

Korsør: Politiet måtte natten til søndag rykke talstærkt ud til Motalavej i Korsør, da der var blevet affyret flere skud gennem vinduet til en lejlighed, hvor der befandt sig flere mennesker.

Episoden fandt sted ved 1 tiden natten til søndag, da en endnu ukendte gerningsmand havde affyret flere skud gennem vinduet til en lejlighed, hvor der opholdt sig flere personer, men heldigvis blev ingen ramt.

Artiklen fortsætter efter annoncen…

Politiet ankom derfor hurtigt til stedet med flere patruljer, samt kampklædte betjente, ligesom der også var flere patruljer tilstede omkring en adresse i Tyreengen, i den modsatte ende af byen.

Stemningen var meget ophidset på Motalavej under politiets tilstedeværelse, og politiet valgte derfor med politihunde, at presse en gruppe af mennesker ind i en opgang, for at opretholde ro i området.

Artiklen fortsætter efter billedet…

Her ses vinduet til lejligheden, hvor flere skud gik gennem til et lokale hvor der befandt sig flere personer. Heldigvis blev ingen ramt af skudene. Foto. 112news.dk

Politiet forsøger at skabe tryghed i området

Dagen derpå er politiet fortsat til stede på Motalavej med blandt andet efterforskere for at undersøge skud episoden fra i nat, ligesom de også er tilstede med lokalbetjente og den mobile politistation.

Politiet betragter episoden med meget stor alvor, og derfor vil de være til stede i området for at foretage undersøgelser og for at skabe tryghed for beboerne. Det skriver Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi i en pressemeddelelse søndag eftermiddag.

Hvis der er vidner, som har oplysninger om sagen, eller har bemærket noget mistænkeligt i området omkring Motalavej ved 1 tiden i nat, så kan politiet kontaktes på telefon: 1-1-4.

/112news/

Denne artikel er set1956gange.