Kolonihavehus brændt ned til grunden i Korsør

Kolonihavehus brændt ned til grunden i Korsør

Korsør: Et kolonihavehus i haveforeningen Fægangen i Korsør brændte sent fredag aften ned til grunden i en voldsom brand. Politiet formoder branden er påsat.

Politiet og brandvæsen blev fredag aften klokken 22.34 kaldt til Jakobstien i haveforeningen Fægangen, da en forbipasserende havde bemærket høje flammer fra et kolonihavehus.

Artiklen fortsætter efter annoncen…

Branden havde så godt fat i kolonihavehuset da brandvæsnet nåede frem til stedet, at hele huset var omspændt af flammer og derfor ikke stod til at redde, trods den hurtige indsats.

Branden var så voldsom, at flammerne lyste hele den disede nattehimmel op, så branden derfor kunne ses fra store dele af byen, hvilket flere også hurtigt havde bemærket og kommenteret på Facebook.

Kolonihavehuset stod ubeboet og uden møbler for tiden, og derfor formoder politiet at branden fredag aften er påsat. Det skriver TV2-Øst.

Mange brande i kolonihavehuse

Det er langt fra første gang et kolonihavehus brænder i samme område, hvor netop haveforeningen Fægangen har været hårdt ramt for en del år tilbage.

Artiklen fortsætter efter annoncen…

annonce, annoncer, 112news.dk, news, krimi, nyt, nyheder

Her brændte rigtig mange kolonihavehuse ned til grunden over en forholdsvis kort periode. Dog har der ikke været så mange brænde i haveforeningen siden.

Dog har haveforeningerne på den modsatte side af motorvejen været udsat for flere brænde i kolonihaver den sidste tid, hvor flere huse er brændt ned, mens andre har fået mindre brandskader.

LÆS OGSÅ: Brand i kolonihavehus i Korsør politiet søger vidner

Den seneste brand var for 14 dage siden, hvor et kolonihavehus stod i flammer, men heldigvis blev branden hurtigt opdaget, og brandvæsnet nåede derfor at slukke branden inden huset brændte ned til grunden.

Skulle man ligge inde med oplysninger i sagen eller hvis du har set noget mistænkeligt i området omkring tidspunktet for branden, så hører Sydsjælland og Lolland-Flasters Politi gerne fra dig på tlf. 114.

/112news/

Denne artikel er set2324gange.