Brand i kolonihavehus i Korsør – Politiet søger vidner

Brand i kolonihavehus i Korsør – Politiet søger vidner

Korsør: Slagelse Brand og Redning måtte sent torsdag aften rykke ud til en brand i et kolonihavehus i Haveforeningen på Halsskovhaven ved Motalavej i Korsør.

Brandvæsnet fik meldingen om branden klokken 22.11, som lød på ild i et kolonihavehus på Halsskovvej i Korsør og der blev hurtigt sendt flere brandkøretøjer mod adressen.

Artiklen fortsætter efter annoncen…

Det var dog ikke nemt for brandfolkene at finde branden, da adressen tydede i retning af haveforeningen på den modsatte side af motorvejen, og de måtte derfor lede noget efter branden.

Efter lidt tid lykkedes dem at lokalisere branden, som var i et havehus i Halsskovhaven i Korsør, som er haveforeningen der ligger ved Motalavej.

Der var tale om en mindre brand i tagkonstruktionen på havehuset, som hurtigt blev nedkæmpet med en såkaldt skæreslukker, der er blandt materiellet på Falk´ nye brandkøretøj.

Artiklen fortsætter efter annoncen…

annonce, annoncer, 112news.dk, news, krimi, nyt, nyheder

Det vides ikke hvordan branden er opstået, men politiet hører dog gerne fra vidner som måtte have oplysninger i sagen, det skriver Sýdsjælland og Lolland-Falsters Politi i døgnrapporten.

Huset fik mindre skader ved branden, da denne blev opdaget meget tidligt og huset blev derfor reddet fra at nedbrænde totalt.

/112news/

Denne artikel er set2007gange.