To gange måtte brandvæsnet rykke ud til brand på genbrugsstation

To gange måtte brandvæsnet rykke ud til brand på genbrugsstation

Korsør: To gange på et døgn, måtte Slagelse Brand og Redning rykke ud til brand i en container på Affald Plus genbrugsstation på Møllevangen i Korsør.

Den første melding om branden indløb til alarmcentralen klokken 17.34 fredag eftermiddag, hvor flammerne havde godt fat i en større container med træaffald på pladsen.

Artiklen fortsætter efter annoncen…

Branden havde så godt fat i containeren at det var nødvendigt at tilkalde assistance med tankvogn til slukningen af branden, som udviklede en voldsom røgfane der stod ud fra området.

En medarbejder fra Affald Plus var blevet underrettet om branden og kom til stedet, hvor brandfolkene bad om hjælp fra deres gravemaskine på pladsen, til at få roddet rundt i containeren.

Artiklen fortsætter efter billedet…

Brand i container på Affald Plus genbrugsstation i Korsør
Foto. Lasse Antonsen – 112news.dk

Efter nogle timer lykkedes det brandfolkene at få slukket branden i containeren, som også fik god næring af den friske vind der kom ind fra noret ved siden af pladsen.

Brand blussede op igen

Tidligt lørdag morgen måtte brandvæsnet så endnu engang rykke ud til samme genbrugsstation, da der kort før klokken 8.00 lørdag morgen indløb en melding om brand i samme container.

Artiklen fortsætter efter annoncen…

annonce, annoncer, 112news.dk, news, krimi, nyt, nyheder

Dog havde ilden ikke fået nær så godt fat denne gang, og blev derfor hurtigt slukket af de morgenfriske brandfolk.

Ingen kom noget til i forbindelse med branden, ligesom røgfanen heller ikke gav anledning til problemer, da den store massive røgfanen, gik ind over den nærliggende golfbane, og derved væk fra beboelser i området.

/112news/

Denne artikel er set2605gange.