Den kontroversielle digter Yahya Hassan er død – 24 år

Den kontroversielle digter Yahya Hassan er død – 24 år

Foto. Yahya Hassan Facebook side.

Digteren Yahya Hassan er død i en alder af 24 år, det bekræfter familien overfor BT.

Digteren skulle angiveligt være fundet død i sin lejlighed i Århus V, hvilket politiet har bekræftet overfor BT, men de vil dog ikke bekræfte at der er tale om den kendte digter Yahya Hassan.

Der skulle dog ikke være tale om en kriminel handling, men blot en død fundet person, som er afgået ved døden af naturlige årsager.

– Vi kan bekræfte, at vi har været ude og undersøge omstændighederne ved dødfunden person i Aarhus V. Der er tale om en mand midt i 20’erne. Der er på nuværende tidspunkt intet i vores undersøgelser, der tyder på, at der har været tale om en kriminel handling,« siger pressemedarbejder Jakob Christiansen fra Østjyllands Politi til B.T.

Yahya Hassen var særligt kendt for sine kontroversielle interview i medierne, som da han midt under en live nyhedsudsendelse, rejser sig op og siger følgende:

– Og fuck af med jeres borgerlige pis, og alle jeres løgnhistorier, i kan bare smide alle de rænker i vil mod mig, til min pik, og den er omskåret, og den er flot, og god aften til dig, og jeg syntes du er en fin fyr, jeg kan faktisk godt li dig, undskyld tonen. Hej og hils Pia.

Digteren slog først igennem i 2013 med sin debutdigtsamling “Yahya Hassan”, som blev den bedst sælgende debutdigtsamling i danmarkshistorien, med over 120.000 solgte eksemplarer.

Artikel løj om digterens død:

Tilbage i 2016 florerede der en artikel på de sociale medier om digterens død, men det viste sig dog at der var tale om en falsk artikel, som til forveksling lignede ekstrabladet.

Det fik dengang Ekstrabladet til at politianmelde sagen, da de mente det var et angreb på deres troværdighed.

Når man idag søger på digteren og hans død, så fremkommer artiklerne fra den gang om den falske nyhed, men der er altså tale om artikler fra 2016 og digterens død er denne gang bekræftet af familien.

/112news/

Denne artikel er set1075gange.