Person fundet død i mystisk brand i landejendom

Vemmelev: En person er søndag formiddag omkommet i en mystisk gårdbrand i en landejendom på Slagelse Landevej mellem Korsør og Vemmelev.

Alarmcentralen modtog søndag formiddag klokken 09.25 en anmeldelse om en brand i en landejendom på Slagelse Landevej, hvor melding forlød at stuehuset skulle være overtændt.

Artiklen fortsætter efter annoncen…

Ved brandvæsenets og politiet ankomst til stedet var en kraftig brand i stuehuset under udvikling og i forbindelse med slukningen blev liget af en person fundet i et værelse.

Det har dog endnu ikke været muligt at kunne identificere liget af den omkomne, men der bor en 80 årig mand på adressen og det kan derfor være husets beboer.

Efter fundet af den omkomne person i huset, valgte politiet at rekvirere teknikkere til brandstedet, for at igangsætte en tidlig efterforskning, hvis det skulle vise sig at være en forbrydelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen…

Photocare Slagelse

Politiets teknikere har arbejdet med undersøgelserne på brandstedet dagen igennem, med henblik på at klarlægge brandårsagen og dette arbejde vil blive genoptaget i morgen.

Kan have forbindelse til andre brande

Tilbage i april måned brændte et hus en tidlig morgen ved Ruds Vedby, mens beboeren var sporløst forsvundet, hvilket fik politiet til at indlede en større efterforskning.

LÆS OGSÅ: Mistaenkelig brand 68-årig beboer forsvundet sporløst

Det viste sig knap en uge senere, da liget af husets mandlige beboer blev fundet i en nærliggende grusgrav, at han havde været udsat for en forbrydelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen…

Også i Odsherred brændte en hus ned til grunden, hvor den mandlige beboer blev fundet død i brandtomten, som viste sig at være udsat for en forbrydelse.

Branden på Slagelse Landevej søndag formiddag kan på mange måder minde om de tidligere brande, og politiet har da også denne teori med i deres overvejelser. Det oplyser Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi til TV2-Øst.

Artiklen fortsætter efter annoncen…

annonce, annoncer, 112news.dk, news, krimi, nyt, nyheder

Det er dog endnu for tidligt at sige noget om der kan være en forbindelse til de andre sager, ligesom det endnu ikke er klarlagt om der er sket en forbrydelse ved branden søndag formiddag.

Politiet vil dog gerne høre fra eventuelle vidner, som har måtte bemærke noget mistænkeligt på Slagelse Landevej søndag formiddag på tidspunktet for brandens opståen. Politiet kan kontaktes på tlf. 114.

/112news/

Denne artikel er set3255gange.