Omfattende gårdbrand ved Vemmelev

Der skulle en del brandfolk og køretøjer til at slukke den omfattende gårdbrand torsdag eftermiddag, som resulterede i lavt vandtryk i området omkring Vemmelev. Video. Nicklas Andersson – 112news.dk

Vemmelev: Brandvæsnet kæmpede torsdag i godt 5 timer med en omfattende gårdbrand på Brovej i Vemmelev, hvor to længer fik store skader som følge af branden.

Artiklen fortsætter efter annoncen…

Brandvæsnet fik meldingen om branden klokken 14.55 torsdag eftermiddag, og kort tid efter måtte der også tilkaldes assistance fra Slagelse, da branden havde godt fat i gården.

Branden var brudt ud i en længe på gården og fik hurtigt godt fat, men det lykkedes dog at få reddet nogle kreaturer ud af den brandende bygning. Det skriver TV2-Øst.

Branden var så omfattende at der blev tilkaldt assistance fra Slagelse Brandvæsen, ligesom også Beredskabsstyrelsen blev tilkaldt til slukning af branden.

Artiklen fortsætter efter annoncen…

Klokken 19.50 torsdag aften kunne det så meddeles at branden var helt slukket, men det omfattende slukningsarbejde resulterede i, at SK Forsyning meddelte at der var fald i trykket på vandet i området.

Ifølge Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi er ingen personer eller dyr kommet noget til ved branden.

/112news/

annonce, annoncer, 112news.dk, news, krimi, nyt, nyheder

Denne artikel er set3282gange.