Mulig ligdel fundet i vandet ved den svenske kyst

Mulig ligdel fundet i vandet ved den svenske kyst

Onsdag deltog 20 mand fra beredskabsstyrelsen i eftersøgningen af de afskåret lemmer fra torsoen af Kim Wall som blev fundet mandag eftermiddag. Fotograf. Michael Johannessen – Holbaekonline.dk

Der er torsdag blevet fundet en mulig ligdel i farvandet ved den svenske kyst, det oplyser Københavns Politi i en pressemeddelelse.
Det var det Svensk Politi der i dag modtog en anmeldelse fra en borger, som havde set en mulig ligdel liggende i vandet ved Falsterbo i Sverige.

Politiet sendte straks teknikkere til stedet, som har sikret, hvad der kan være en kropsdel, men det vil en nærmere teknisk undersøgelse formentlig hurtigt kaste lys over.

LÆS OGSÅ: Ubådsmysteriet: Kvindelig uden arme og ben fundet i vandet ved Amager

Om der kan være tale om en af de manglende lemmer, fra torsoen af svenske Kim Wall der blev fundet mandag eftermiddag ved Amager, er også endnu uvist.

Søgningen i farvandet pågår i øjeblikket. Der vil i Sverige blive iværksat tekniske undersøgelser af fundet, men det er endnu for tidligt at sige, om fundet kan relateres til den danske efterforskning ifm. Kim Wall. Det oplyser Københavns Politi i pressemeddelelsen.
Den 30-årige svenske journalist Kim Wall forsvandt torsdag i forige uge, efter hun var taget ud med opfinderen Peter Madsen i hans hjemmebyggede ubåd “Nautilus”.

LÆS OGSÅ: TV: Ubåds-forlis: Ubådsejer sigtet for drab på svensk journalist

Ubåden dukkede efter en eftersøgning fredag morgen op ved 10 tiden fredag formiddag. Men kort tid efter sank ubåden pludseligt, og Peter Madsen måtte reddes i land af en privat båd.
Kort efter Peter Madsen var kommet på land, valgte politiet at sigte ham for uagtsomt mandrab, da politiet havde en kraftig formodning om, at han havde slået Kim Wall ihjel.

Eftersøgningen fortsætter

Mandag fandt en forbipasserende en torso i vandet ved Amager, og det viste sig hurtigt at der var tale om liget af den savnede Kim Wall.

Politiet kunne ligeledes oplyse, at arme, ben og hovede, var blevet skåret af bevidst, ligsom der var spændt metal fast til torsoen for at den skulle blive under vandet.
Onsdag var godt 20 mand fra Beredskabsstyrelsen sat ind i eftersøgningen af de afskåret lemmer i vandkanten omkring Amager. Men eftersøgningen har umiddelbart ikke givet noget resultat.

/112news/
Denne artikel er set1791gange.