Falsk alarm: Ligdel i vandet ved sverige var fra et dyr

Falsk alarm: Ligdel i vandet ved sverige var fra et dyr

ligdel fundet i vandet ved den svenske kyst.

Beredskabsstyrelsen deltog onsdag med 20 mand i eftersøgningen af resterne af Kim Wall ved Amager. Fotograf. Michael Johannessen – holbaekonline.dk

Den ligdel der blev fundet liggende i vandet ved den svenske kyst omkring Falsterbo tidligere på dagen, har vist sig at være fra et dyr. Det bekræfter de svenske myndigheder overfor TV-2.
Det var en borger som tidligere på dagen havde set, hvad der kunne være en ligdel fra et menneske, og kontaktede derfor det svenske politi.

LÆS OGSÅ: Mulig ligdel fundet i vandet ved den svenske kyst

Efter flere timers tekniske undersøgelser og eftersøgning på stedet, er det nu blevet slået fast at der var tale om en del fra et større dyr. Det bekræfter svenske myndigheder overfor TV-2.
Der ledes fortsat intensivt efter arme, ben og hovede, fra torsoen af den 30-årige svenske journalist Kim Wall, der mandag blev fundet i vandet ved Amger.

Siden har både, dykkere, helikoptere, samt fodfolk fra beredskabsstyrelsen undersøgt utallige kilometer kyststrækning, særligt omkring Amager, efter de afskåret lemmer.

LÆS OGSÅ: Ubådsmysteriet: Kvindelig uden arme og ben fundet i vandet ved Amager

Politiet bekræftede tirsdag at torsoen var den savnede Kim Wall, og at arme, ben og hovede var bevidst skåret af. Ligesom luften var forsøgt mast ud af kroppen, ligesom der var fastgjort metal til, formentlig for at den skulle blive på bunden af vandet.
Opfinderen Peter Madsen sidder fortsat fængslet i sagen, men nægter sig skyldig. Han har til politiet forklaret, at der var sket en ulykke ombord på hans ubåd som havde forårsaget hendes død. Hvorfter han havde begravet hende til søs.

/112news/
Denne artikel er set4385gange.