Mindre brand på bofællesskabet Halsebyvænge ved Korsør

« af 13 »

Af. Lasse Antonsen.

Korsør: Lørdag aften måtte brandvæsnet rykke ud til en brand i bofællesskabet Halsebyvænge lidt uden for Korsør. Der var af ukendte årsager brudt en brand ud i en madras, på en af beboernes værelse, men en af opsynsfolkene på stedet, havde tilsyneladende allerede slukket branden med en vandslukker, inden brandvæsnet nåede frem til stedet. Brandvæsnet sørgede derfor, for at ventilere stedet for røg, med en røgventilator, inden skadeservice kunne begynde rengøringen.

Det er dog ikke første gang der er brand på stedet. Senest for nogle måneder siden, måtte brandvæsnet slukke en voldsom brand, på en af de andre beboeres værelse. Den gang var det angiveligt beboeren selv som havde antændt branden. Det er dog tilsyneladende sket flere andre gange, at beboere selv har antændt en brand på stedet, men om dette var tilfældet lørdag aften vides ikke.

Der skete kun mindre røgskade efter branden lørdag aften, og skadeservice påbegyndte rengøringen efter branden, allerede kort tid efter brandvæsnet havde forladt stedet.Denne artikel er set8624gange.