Større militær øvelse i Korsør

« af 22 »

Af. Lasse Antonsen.

Korsør: Militæret afholdte fra fredag til søndag, en større militær øvelse i Korsør. Ifølge kilder på Facebook skulle der være tale om øvelsen “Holger Danske”. Hvad præcist denne øvelse gik ud på vides ikke, da den tilsyneladende var meget hemmelig. De vagter der var opstaldet ved de forskellige øvelses steder i byen, var i hvertfald ikke glade for pressens tilstedeværelse.

Større terror øvelse

Militæret har været igang med ind til flere øvelser over de sidste ugers tid. Også i Næstved søndag den 28 september, hvor der blev afholdt en større terror øvelse i Næstved Storcenter. Her var en del figuranter inde i centeret for at agere terrorister, hvor en større militær styrke så skulle storme centeret for at fange terroristerne. Øvelsen i Næstved Storcenter var en af de største militære øvelser der nogensinde er afholdt i Danmark, hvor styrker fra andre lande også var deltagere, bla. med store helikoptere fra bla. Tyskland, samt frømandskorpset mm.

Under de mange øvelser har flere af helikopterne, holdt til på den store plæne på Flådestation Korsør, hvor borgerne har kunnet se dem over de senere ugers tid, samt i luften over byen.

Alle øvelser skulle nu efter sigende være overstået og der skulle atter være ro igen.Denne artikel er set11822gange.