Maskeret mænd angreb klublokale i Korsør

Maskeret mænd angreb klublokale i Korsør

Korsør: Sent fredag aften fik et klub lokale i en tidligere kiosk på Halskovvej i Korsør smadret ruderne, da en gruppe maskeret mænd angreb stedet.

Ifølge kilder til 112news.dk var det en gruppe af maskeret mænd der pludselig angreb et klub lokale i den tidligere Spil og Vind kiosk på Halskovvej i Korsør.

Politiet var kort efter massivt fremme på stedet, hvor vejen og området omkring klubben blev afspærret og gennemgået for spor.

Gerningsmændene havde tilsyneladende smadret nogle ruder til lokalet, ligesom også en bil på Thygesvej havde fået smadret ruderne med køller.

Også på Revvej var politiet tilstede med flere politipatruljer og en ambulance, da en person ifølge politiet havde skåret sig på noget glas i klublokalet på Halskovvej. Det skriver TV2-Øst.

På Revvej var flere patruljer samt en ambulance tilstede ved på en adresse, hvor en person blev tilset i ambulancen, efter at have skåret sig på noget glas i klublokalet på Halskovvej.

Det vides dog ikke om der er en forbindelse mellem hærværket mod bilen og klublokalet har noget med hinanden at gøre.

For at skabe tryghed i området, hvor der også skete et knivstikkeri tidligere på ugen, ville politiet lørdagen igennem være synligt tilstede i Korsør. Det oplyser de overfor TV2-Øst.

En person skulle være blevet anholdt i forbindelse med episoden fredag aften. Det skriver TV2-Øst.

/112news/

Denne artikel er set61gange.