To biler stod i brand natten til mandag i Korsør

To biler stod i brand natten til mandag i Korsør

Natten til mandag stod to biler i brand på en parkeringsplads i Skovparken i det sydlige Korsør og meget tyder på branden er påsat.

Natten til mandag opstod der brand i to biler på en parkeringsplads udfor nr. 106 i Skovparken i Korsør.

Bilerne var helt omspændt af flammer da indsatslederen fra Slagelse Brand og Redning ankom til stedet, som forsøgte at dæmpe flammerne med en pulverslukker.

Det havde dog ikke den store effekt og da bilens brændstoftank var blevet utæt som følge af branden, begyndte benzinen på jorden også at brande.

Kort efter var brandfolkene fra Korsør på stedet, som hurtigt fik bugt med ilden, men da alt benzinen var løbet ud over parkeringspladsen, måtte den lokale redningsvogn tilkaldes.

Redningsvognen var hurtigt fremme på stedet, som har kattegrus og andet materiel til opsamling af blandt andet brændstof.

Føreren af redningsvognen heldte kattegrus ud over det lækkede benzin, så den ikke længere kunne udvikle antændelige dampe, som kunne antænde branden igen.

Meget tyder på at branden er påsat, da der angiveligt skulle være blevet set en person løbe fra stedet, da branden opstod.

Politiet afspærrede derfor en sti, som blev gennemsøgt af hunde, ligesom der blev fundet nogle genstande på stedet, som blev sikret i DNA poser.

Der blev fundet flere genstande på stedet, som blev sikret i DNA poser. Foto. Lasse Antonsen – 112news.dk

/112news/

Denne artikel er set58gange.