Mand ramt i hovedet med en spade under slagsmål på Motalavej i Korsør

Mand ramt i hovedet med en spade under slagsmål på Motalavej i Korsør

Korsør: På baggrund af en længerevarende konflikt mellem forskellige grupperinger på Motalavej i Korsør, udbrød der søndag et større slagsmål.

Det oplyser Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi i weekendens døgnrapport.

Sent søndag aften udbrød der slagsmål mellem nogle grupperne på Motalavej i Korsør og her blev en 49-årig mand fra Korsør ramt i hovedet af en spade.

Politiet mødte talstærkt op i området med flere patruljer og hunde, hvor de fik skilt parterne fra hinanden og skabt ro i kvarteret.

Efter noget tid lykkedes det politiet at finde frem til gerningsmanden som havde slået med spaden – En 44-årig mand fra Korsør – som blev anholdt på sin bopæl.

Artiklen fortsætter efter billedet…

Da der var faldet ro på stedet, blev området gennemsøgt med hunde efter våben og lignende, men umiddelbart blev der ikke fundet noget.

Den 44-årige er blevet sigtet for kvalificeret vold og mandag fremstillet i et grundlovsforhør med krav om varetægtsfængsling.

Ifølge Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi ville anklagemyndigheden anmode om, at retsmødet skulle afvikles for lukkede døre.

Fredag aften var politiet også massivt tilstede i området med flere patruljer, efter nogle uroligheder.

Der var dog hurtigt ro i kvarteret, hvorefter politiet havde taget ophold på parkeringspladsen ved Lidl for enden af Motalavej.

Artiklen fortsætter efter videoen…

Politiet var massivt tilstede fredag aften, hvor de holdt med flere patruljer på parkeringspladsen ved Lidl for enden af Motalavej.

Herfra forsøgte de at danne sig et overblik over hvad der var sket, inden de efter et par timer forlod stedet igen.

/112news/

Denne artikel er set433gange.