Emilie sagen: Familie gennemgår hundrede vis af familie fotos

Foto. Privat

Familien Mønster som bor få 100 meter fra det sted hvor den 18-årige Emilie Meng blev fundet juleaftensdag ca ved 15.30 tiden kan huske en ting, hvor man skal tilbage til august måned, hvor solen og varmen arbejdede godt sammen.

Familie Mønster som gik tur med sine 2 hunde ved området som de nu plejer og gøre, kunne huske, at de en dag i august ville side nede ved søen og nye den dejlig udsigt, men hyggen blev kort, da de kunne lugte råddenskab og blev enig om og gå igen.
-Hundene har heller ikke reageret på noget, eller de tonser jo bare rundt og leger, så vi ved reelt ikke, om de har set eller kunne dufte noget, og vi så bare har kaldt dem til os. Fortæller familien til Ekstre Bladet.

Familien Mønster har endnu ikke hørt noget fra politiet, da de nu bor så tæt på det sted hvor Emilie lå død, var det indlysene at de blev afhørt af politiet, men det er ikke sket endnu af en eller anden grund.
Christian Mønster har nu siddet i mange dage og tjekket familie billeder ud, som er blevet taget over sommerperioden i familiens have, og mange af billeder peger mod den retning hvor Emilie blev fundet, så man kunne være heldig at der skete mistænkelig ting i baggrunden på nogle af billederne.

Politiet arbejder stadig på at spore de 200 signaler som er fanget ved en nærliggende mast fra Korsør Station, som så skal flettes sammen med den mast som står tæt på der hvor Emilie blev fundet, men dette er altså et større arbejde, som formentlig vil tage noget tid endnu, før man kan slå fast om oplysningerne kan bruges i efterforskningen.
-Man har set, at teknologien blev brugt med succes et par gange. Eksempelvis i efterforskningen af røveriet ved Dansk Værdihåndtering i Brøndby. Men man skal vide, at når man laver de her specifikke indgreb, så kaster man sit net ud over store mængder data, som betyder, at enormt mange mennesker bliver gransket. Fortæller IT-sikkerhedskonsulent Christian Panton. Til Ekstre Bladet.

Når man skriver eller modtager SMS´er, eller fortager et opkald, så vil din mobil altid sætte sin spor ved den nærliggende mast, og på den måde kan man altid tjekke hvem der har været aktive og befundet sig i et givent område, og falder man så over nogle numre som er fanget ved masten fra Korsør Station, samt ved masten tæt ved Emilies findested, så kunne de personer være interessante og snakke med.
Politiet er dog stadig meget interesseret i, at høre fra eventuelle vidner, som kan have set eller hørt noget mistænkeligt omkring Korsør Station den morgen hun forsvandt, eller omkring findestedet ved Borup, og det kan både omhandle mistænkelig adfærd, personer, køretøjer eller lign, som man mener kunne være interessant for politiet, og altså hellere ringe en gang for meget, end en gang for lidt, da nogle oplysninger måske for den enkelte ikke virker specielt relevant, men for politiet kan være meget vigtig viden i forhold til efterforskningen. Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi sidder klar ved telefonerne døgnet rundt på tlf. 114.

/112News/
Denne artikel er set13293gange.