Fører af personbil forlader færdselsuheld

Fotograf: Casper Hansen 112News.dk

ARTIKEL OPDATERET 19/3-22

Store Merløse: Onsdag eftermiddag kl. 15.40 blev Vestsjællands Brandvæsen og Politi kaldt ud til en soloulykke på Bonderup Allé ved Store Merløse. En personbil havde påkørt et træ som havde givet store materielle skader. Der manglede dog en væsentlig ting nemlig føreren af bilen. Vedkommende var ikke til at finde og er forsvundet fra stedet. Det er et vidne som kører forbi uheldet der tilkalder politi, brand & vejhjælp.

Fotograf: Casper Hansen 112News.dk

På stedet rekvirere patruljen en af politiets hundevogne til at søge efter føreren af bilen. Dette lykkedes dog ikke og hundenes arbejde på stedet blev afsluttet. Herefter kunne brandvæsenet rydde op sammen med vejhjælp efter væsker på kørebanen. Bonderup Allé var spærret omkring 1 times tid mens eftersøgning samt oprydning stod på.

Onsdag aften er der intet yderligere omkring at føreren skulle være fundet.

Opdatering i sagen: Fredag eftermiddag d.18/3-22 har 112News.dk været i kontakt med føreren af bilen. Vedkommende fortæller at ulykken skyldes en undvigelse af en hjorteflok på 5 stk.

  • “Det var enten at få et rådyr ind igennem forruden eller træet fortæller føreren til 112News.dk”

Efter ulykken fortæller føreren at forsikringsselskabet blev kontaktet som ville rette henvendelse til Politiet og at føreren gerne måtte forlade stedet. I mellemtiden kom et vidne kørende som kontaktede Politi og brandvæsen da fører ikke var at finde på stedet. Hvad der er gået galt i kommunikationen imellemtiden vides ikke da der blev sendt 1 patrulje til stedet samt en hundevogn til eftersøgning.

Det har ikke været muligt at få be/afkræftet historien hos Politiet grundet weekenden.

Fotograf: Casper Hansen 112News.dk

//112News.dk//

Denne artikel er set432gange.