73-årig kvinde savnes fortsat i Karrebæksminde

Fotograf: Kenneth Grymen 112News.dk

Karrebæksminde: Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi har siden mandag aften d.14/3-22 søgt efter Lise Lotte i området omkring Karrebæksminde. Kvinden plejer hver eftermiddag at gå en tur. Mandag eftermiddag vendte hun dog ikke tilbage som ventet – og det er bekymrende, fortæller vagtchef Stefan Jensen til TV2 Øst.

Lise Lotte blev senest set, da hun forlod sit hjem mandag eftermiddag ved 15.30-tiden. Eftersøgningen fortsatte indtil klokken cirka 04.00, hvor den blev indstillet – men den blev genoptaget, da det blev lyst tirsdag morgen.

Kvinden beskrives som 170 cm høj, Lyshåret og iført blandt andet en mørkeblå hættetrøje. Ser man en person som passer på beskrivelsen sidder politiet klar på 1-1-4.

Politiet har afsat betydelige ressourcer til eftersøgningen, hvor både mandskab, hunde og både er i fuld gang med at lede efter den forsvundne kvinde. Politiet har også brugt droner og en helikopter i deres eftersøgning.

Fotograf: Kenneth Grymen 112News.dk

Missing People er ankommet Lørdag:

Missing people har arrangeret en eftersøgning idag Lørdag på Lise Lotte som har været savnet siden den 14 Marts. Politiets indsatsleder kom forbi for at fortælle at de satte stor pris på missing peoples arbejde. Netto på Karrebækvej havde sponsoreret drikkevarer og snacks til de fremmødte.

Selvom der er lagt mange kræfter i eftersøgningen indtil videre er der stadig ikke fundet spor at Lise Lotte.

Fotograf: Kenneth Grymen 112News.dk

Datter til forsvunde kvinde takker:

Til TV2 Øst udtaler pårørende til Lise Lotte at de mange gåture og eftersøgning på facebook er der blevet mødt stor opbakning fra lokalområdet i Karrebæksminde. 

– Folk har været ude og lede og har skrevet i den lokale by gruppe, hvor de har kigget. Der er nogle, der har hængt sedler op i Netto, og jeg ved slet ikke, hvor vi var uden alle de lokales hjælp. Vi føler ikke at vi på nogen måde står alene med det her.

Fotograf: Kenneth Grymen 112News.dk

//112News.dk//

Denne artikel er set329gange.