Hund reddet ud af brændene hus

Fotograf: Casper Hansen 112News.dk

Artikel opdateret 16/3-22

Fjenneslev: Tirsdag eftermiddag kl.15.10 fik Midt & Sydsjællands brand & redning samt politi melding og bygningsbrand i et hus i den lille by Ørslevvester ved Fjenneslev. Huset var fuld af mørk røg ved brandvæsenets ankomst og man gik straks igang med at finde årsagen til branden.

Fotograf: Casper Hansen 112News.dk

I eftersøgningen blev ingen personer fundet i huset. Dog fandt man en hund som blev reddet ud af huset fortæller vidner til fotografen på stedet. Politiet eller brandvæsenet kunne ikke udtale sig på nuværende tidspunkt om hvad der er årsag til branden.

OPDATERING: Det er en 51 årig mand som bor i huset skriver Midt & Vestsjællands politi i deres døgnrapport. Ydermere kunne det konstateres på stedet at årsagen til den mindre brand var nogle hundekiks som lå på komfuret den 51 årige havde efterladt. Ved nærmere undersøgelse kunne det konstateres nogle af drejeknapperne var aktiveret på komfuret.

Politiet sigtede den 51-årige for overtrædelse af beredskabsloven på grund af den manglende forsigtighed ved at anbringe noget brændbart oven på komfuret. Om årsagen til de tændte kogeplader kunne den 51-årige ikke udelukke, at hunden i et forsøg på at få fat i hundekiksene på komfuret kunne have fået drejet på knapperne og dermed tændt kogepladerne. Han havde tidligere på dagen ikke anvendt komfuret, der var slukket, da han forlod bopælen.

Fotograf: Casper Hansen 112News.dk

//112News.dk// //Døgnrapporten//

Denne artikel er set370gange.