Endnu en påsat brand i forladt skole i Slagelse

Endnu en påsat brand i forladt skole i Slagelse

Sort røg stod ud fra en forladt skole på Sverigesvej i Slagelse søndag eftermiddag. Politiet formoder branden er påsat. Fotograf. Nicklas Andersson – 112news.dk

Slagelse: Søndag eftermiddag måtte politi og brandvæsen endnu engang rykke ud til en påsat brand i en forladt skole i Slagelse.

Meldingen om branden indløb kl. 16.15, da en borger havde observeret at det kom røg fra en forladt skole på Sverigesvej i Slagelse.

Brandvæsnet var kort efter fremme på stedet, hvor der stod en tyk sort røg ud fra bygningen.

Der blev hurtigt indsat flere brandfolk til slukning af branden, som derfor hurtigt kom under kontrol, inden den nåede at udvikle sig yderligere.

Ifølge TV2-Øst skulle branden være brudt ud i et arkivskab i bygningen, og har så bredt sig til noget af bygningen.

LÆS OGSÅ: Brand i affaldscontainer ved Antvorskovhallen i Slagelse

Skolens bygninger har stået tomme i årevis, efter der blev fundet giftige stoffer i materialerne, som bygningen er bygget af.

I årenes løb er alt i bygningerne blevet ødelagt, ligesom der flere gange tidligere, har været påsat brand flere steder i de tomme bygninger.

Politiet formoder også at branden søndag eftermiddag er påsat, og vil derfor overgå til den lokale efterforskning. Det skriver TV2-ØST.

Har du set noget mistænkeligt i området omkring den forladte skole på Sverigesvej søndag eftermiddag. Så hører Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi gerne fra dig på tlf. 114.

/112news/

Denne artikel er set292gange.