Brand i affaldscontainer ved Antvorskovhallen i Slagelse

Fotograf: Nicklas Andersson 112 News.dk

Artikel opdateret d.27/2-22 kl. 20.30 sidst i denne artikel

Lørdag aften d.26/2-22 Kl.21.24 blev Slagelse brand & redning station Slagelse kaldt ud til en brand i en stor affaldscontainer ved Antvorskovhallen i Slagelse. Ved brandvæsenets ankomst var affaldscontaineren overtændt og helt opslugt af flammerne. Affaldscontaineren blev hurtigt slukket af brandvæsenet så der ikke skete yderligere skade på omgivelserne omkring denne.

Fotograf: Nicklas Andersson 112News.dk

Det er er nu 3 gang i Februar måned at affaldscontainerne ved Antvorskovhallen og Antvorskov skole er mål for ildspåsættelse. Hændelsen Lørdag aften kom politiet ikke ud til af pt ukendt årsag. Vores fotograf på stedet siger at denne model container ikke kan antænde af sig selv da der ikke er noget elektrisk tilført for evt selvantændelse.

Årsagen til branden er pt ukendt men det formodes at branden denne aften også er påsat ligesom de forgangene brænde.

Fotograf: Nicklas Andersson 112News.dk

OPDATERING 27/2-22 KL.20.30

Samme container er igen påsat:

Søndag sen eftermiddag kl.17.40 blev Slagelse brand & redning station Slagelse igen kaldt ud til selv samme affaldscontainer. Man troede i begyndelsen at det var branden fra aftenen før som var blusset op igen. Ved brandvæsenets ankomst kunne dette afkræftes. Brandmændene kunne konstatere at der var smidt nye ting ned i affaldscontaineren som der var sat ild til. Derfor er der ingen tvivl om at containeren bliver påsat af ukendte gerningsmænd. Politiet var ej heller på stedet denne gang til at optage rapport.

Fotograf: Alexander Juel Dahl Skadestedsfotograf.dk/112News.dk

Brandvæsenet kunne fortælle fotografen på stedet at de vil rekvirere afhentning og få affaldscontaineren kørt væk da den er ødelagt. Hvad der yderligere skal ske for at forhindre disse påsættelser vides pt ikke.

Fotograf: Alexander Juel Dahl Skadestedsfotograf.dk/112News.dk
Fotograf: Alexander Juel Dahl Skadestedsfotograf.dk/112News.dk

//112News.dk//

Denne artikel er set412gange.