Emilies Morder skal findes: Politiet tjekker 200 mobilnummer

Privat.Foto

Politiet tjekker lige nu op på telemasterne som står omkring Korsør Station og ved Regnemarks Bakke ved Borup, og på den måde håber de på, at gerningsmanden har haft en aktiv mobil med sig, da Emilies forsvandt den 10. juli i år ved Korsør Station.

Korsør: Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi vil nu arbejde ud fra oplysningerne fra mobilmasterne, for at se hvem der har været aktive på masterne i det tidsrum hvor Emilie Meng forsvandt, hvilket er et større arbejde, da der var ca. 20.000 aktive mobiler, men det tal er så blevet skåret ned til 200.
De 200 mobiler vil de så se om de kan flette sammen med Masten som står ved Regnemarks Bakke ved Borup hvor Emilies lig blev fundet Juleaftensdag, da man håber at gerningsmanden har haft en mobil på sig, så gerningsmanden på den måde vil blive afsløret, og det arbejde er politiet nu i gang med, som sker via et samarbejde med de enkelte mobil-selvskaber som de forskellig nummer tilhører.

Politiet har også snakket med de beboere som bor omkring det sted hvor Emilie blev fundet, og de kunne fortælle, at der ikke går mange mennesker i det område normalt, da området bruges til at der kan gå får i sommerperioden og græsse ned til søen.
For enden af en grusvej ved søen ligger der en lille campingplads hvor der kommer mange campister og ligger om sommeren, og politiet har snakket med ejerne af pladsen og bedt om oplysninger på de campister som har ligget der fra nogen år tilbage og til nu, men der ligger dog stadig et stort arbejde forude for politiet.

Den skyldige bag Emilies død har nu også fået et forspring på snart 6 måneder og så kan det være svært for teknikker og finde brugbare spor til at fælde den skyldige, særligt da Emilie har ligget i vandet så længe, hvilket har ødelagt en masse måske vigtige spor såsom dna.
– Til gengæld har vi over det sidste døgn modtaget rigtig mange henvendelser i sagen, og vi har indkaldt ekstra mandskab til at modtage og bearbejde dem, siger politiinspektør Kim Kliver, Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi til Ekstra Bladet.

Der er kommet nogen henvendelser på den hvide varevogn, som er blevet nævnt for noget tid siden, da den var blevet set ved Lystskoven i Korsør tidlig om morgen den 10. Juli, men chaufføren af kassevognen har dog endnu ikke kontaktet politiet, så ham er politiet stadig meget interesseret i at høre fra, som man eventuelt kan udelukke denne kassebil fra sagen, ligesom føreren kan ligge inde med vigtig viden.
Mandag aften modtog politiet ikke mindre end 79 opkald fra borgere, som mente at kunne bidrage til efterforskningen, men om nogle af disse henvendelser drejer sig om den hvide kassebil, og om den også er blevet observeret omkring findestedet, vides endnu ikke, men dog har ingen af henvendelserne ført til gennembrud i sagen.

/112News/
Denne artikel er set9145gange.