Frifundet Finn Petersen: Jeg er dybt berørt over Emilie Mengs død

Foto. Nicolaj Svensson- 112news.dk

Korsør: Den 67-årige Finn Petersen fra Korsør som fik ransaget sit hus hele 5 gange under efterforskningen af Emilie Mengs Forsvinden, er dybt berørt over nyheden om, at den unge pige blev fundet dræbt i en sø i den lille by Borup nær Ringsted på Sjælland.

– Det er kedeligt og forfærdeligt, at hun er fundet død. Jeg havde lige som mange andre håbet, at hun ville blive fundet i live. Men sådan skulle det ikke være. Der går ikke en dag, hvor jeg ikke tænker på det her, fortæller Finn Petersen til Ekstre Bladet.
En nabo til Finn Petersen havde ellers ment, at have hørt råb og banke lyde inde fra Finns lejlighed og kontaktede derfor politiet, som efter flere besøg på adressen endte med, at Politiet og teknikker sidst i oktober officielt og med en ransagningskendelse i hånden, indvendte hele Finn Petersen hjem, hvor de borede i vægge og fundamentet hvor der blev tjekket med kameraer og lytte udstyr, ligesom gulvbrædder blev brækket op og kloak-systemet blev tjekket igennem, men dog uden at finde noget.

Finn Petersen blev sat under mistanke da politiet fik anmeldelsen om at naboen hørte lyde fra hans hus, ligesom han blev sigtet i sagen, hvilket dog gav ham muligheden for en beskikket advokat, som har bistået ham under politiets efterforskning, og anbefalet ham at søge erstatning for de skader som blev forvoldt mod hans hjem under ransagningen, og ikke mindst for det faktum, at politiet havde meldt ransagningen ud i en pressemeddelelse, hvilket fik op mod 16 pressefolk og fotografer til at møde op foran hans hjem mens ransagningen stod på.
Finn Petersen er dog ikke længere mistænkt i sagen, og efter den unge piges lig blev fundet i et vandhul ved Borup, hvor politiet kunne fastslå at hun formentlig har ligget siden hun forsvandt den 10. juli i år, kan det derfor ikke have været lyde fra Emilie som naboen mener at have hørt fra adressen på Tårnborgvej i Korsør, og det vækker en stor lettelse for den 67-årige Finn Petersen, som dog er dybt berørt over den ulykkelige udgang.

– Jeg har været frifundet i snart to måneder. Men selvfølgelig går jeg nu ud fra, at der slet ikke er nogen, der forbinder mig med den sag. Og det er dejligt, fortæller den 67-årige Finn Petersen til Ekstre Bladet.
Det var en hundelufter der juleaftensdag luftede sin hund på en lille sti ved siden af en sø, som ligger ved den lille by Borup på Sjælland, hvor hunden pludselig viste interesse ved noget krat ved søen, og da hundens ejer gik ned og undersøgte sagen, opdagede han der var tale om et lig og kontaktede derfor politiet, som hurtigt kom til stedet, hvor de arbejdede natten igennem for at sikre beviser på stedet, og første juledag kunne det efter en obduktion siges med sikkerhed, at der var tale om den forsvundne Emilie Meng og at hun var blevet udsat for en forbrydelse.

/112news/
Se video fra ransagningen i klippet herunder. Fotograf. Lasse Antonsen – 112news.dk

Denne artikel er set10399gange.