Elskab brød i brand på Birkemosevej i Korsør

Elskab brød i brand på Birkemosevej i Korsør

Slagelse Brand og Redning måtte onsdag aften atter rykke ud til en brand i elforsyningen på Birkemosevej i Korsør, hvor et elskab var brudt i brand.

En beboer på vejen observerede onsdag aften kl. 20.27 at der var udbrudt brand i et elskab og tilkaldte derfor brandvæsnet.

Både brandvæsnet og forsyningsselskabet var hurtigt fremme på stedet, hvor en medarbejder fra forsyningsselskabet fik afbrudt strømmen til elskabet.

Branden var hurtigt slukket, hvorefter medarbejdere fra forsyningsselskabet ZeaNet, kunne begynde at få udbedret skaderne.

Ifølge medarbejderen på stedet, så ville de fleste berørte kunder få strømmen tilbage med det samme. Resten af de berørte kunder måtte dog helt eller delvist undvære strømmen i nogle timer.

Det er kun godt en måned siden der sidst var udbrudt brand i elforsyningen på Birkemosevej, da en transformatorstation stod i flammer i august.

LÆS OGSÅ: Brand i transformerstation i Korsør: Godt 800 husstande var uden strøm

Her var op mod 800 kunder berørte af branden, men hvor de fleste, ligesom onsdag aften, hurtigt havde strøm igen. Dog gik der godt 6 timer før alle i området havde fået strømmen tilbage.

/112news/

Denne artikel er set250gange.