Efterlysning: 13-årige pige forsvundet – Politiet beder offentligheden om hjælp

Efterlysning: 13-årige pige forsvundet – Politiet beder offentligheden om hjælp

Politiet er fortsat massivt tilstede i området omkring Kirkerup hvor den unge pige forsvandt. Fotograf. Kenneth Grymen – 112news.dk

Kirkerup: En kun 13-årig pige er lørdag middag forsvundet under mystiske omstændigheder efter at have delt aviser ud i Kirkerup mellem Slagelse og Fuglebjerg.

Politiet er lørdag massivt tilstede i Kirkerup nær Sørbymagle, hvor de leder efter den kun 13-årige pige som forsvandt efter at have omdelt aviser i området.

Familien har sidst hørt fra pigen ved 11.30 tiden, hvor hun ifølge faderen virkede glad. Det skriver BT.dk

Pigen havde angiveligt en aftale med en veninde, men dukkede aldrig op som aftalt og senere fandt familien hendes cykel og telefon henkastet i grøften på landevejen nær hendes hjem. Det oplyser forældrene i et opslag på Facebook, som er blevet delt mere end 100.000 gange.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02PN7Wu24RieB1LwhsFfYcbzd19g8qePMqHSVmpr4LP6v3QDGTY6BYe69MPGqiy55Jl&id=1003262093&sfnsn=mo

Politiet ser med stor alvor på sagen, som derfor efterforskes intenst med både hunde, betjente, droner og helikoptere, for at finde spor efter den 13-årige pige.

–  Vi ser på sagen med allerstørste alvor. Og vi vil opfordre alle, der kan ligge inde med informationer om pigens forsvinden, om at kontakte os hurtigst muligst på telefon 114. Vi er interesseret i alle oplysninger. Selv små detaljer kan være vigtige, så tøv ikke med at ringe til os, hvis du mener, at du har oplysninger, vi kan bruge, siger politiinspektør Kim Kliver.
 
Politiet beder borgere, der har videoovervågning eller har kørt med dash cam på sin bil i området ved Sørbymagle og Fuglebjerg i dag om at se optagelserne igennem og ringe til politiet på 114, hvis de har optagelser, der kan hjælp i forbindelse med den 13-åriges forsvinden. Det oplyser Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi i en pressemeddelelse.
 
Desuden opfordres alle, der har være i området i dag, til at gemme optagelserne fra deres bil eller videoovervågning, så de ikke bliver automatisk slettet.
 
Politiet er og vil fortsat være meget synligt til stede i området, hvor hun forsvandt, med både politihunde, uniformerede betjente, civile betjente, droner mv.

Artiklen fortsætter efter billedet…

Politiet er massivt tilstede i området og borgerne opfordres til at respektere politiets afspærringer. Foto. Kenneth Grymen – 112news.dk

De beder derfor borgerne om at respektere politiets afspærringer og give betjentene på stedet mest mulig ro og plads til at arbejde.

Har du oplysninger i sagen som kunne være relevant i forhold til efterforskningen, så opfordre politiet til at kontakte dem på tlf. 114 med disse, også selv om det kun er mindre detaljer, som kan være relevant. Det oplyser politiet på Twitter.

Frivillige borgere er også begyndt at søge efter den forsvundne pige, blandt andet i Korsør, hvor sagen om den dræbte Emilie Meng fortsat hænger frisk i hukommelsen på de fleste. Det fremgår det af et opslag på Facebook.

Også i Vemmelev mellem Korsør og Slagelse, som ligger knap 20 km fra det sted hvor hun forsvandt, er gået i gang med at lede efter den forsvundne pige.

/112news/

Denne artikel er set83gange.