32-årig sigtet for frihedsberøvelse og voldtægt af 13-årige pige

32-årig sigtet for frihedsberøvelse og voldtægt af 13-årige pige

En 32-årig mand er mandag blevet varetægtsfængslet ved Retten i Næstved, sigtet for blandt andet voldtægt og frihedsberøvelse af den kun 13-årige pige der forsvandt lørdag middag.

Politi og teknikkere var søndag eftermiddag og aftenen igennem massivt tilstede på en adresse i Svenstrup ved Korsør, hvor den forsvundne 13-årige blev fundet i live.

Søndag eftermiddag kl. 15 ville Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi afholde en pressebreifing ved politigården i Næstved. Men få minutter før start, blev det udsat grundet nye oplysninger i sagen.

Godt 10 min senere blev pressebreifingen genoptaget, og her kunne politiinspektør Kim Kliver oplyse, at de netop havde fundet den forsvundne 13-årige i live og at en 32-årig mand samtidig var blevet anholdt.

Kim Kliver kunne oplyse at de havde slået til mod en adresse, hvor de fandt pigen i live og at en 32-årig mand var blevet anholdt på samme adresse.

Kort efter udmeldingen rykkede alle patruljerne som var igang med eftersøgning i området omkring Kirkerup, pludselig afsted med udrykning til en adresse i Svenstrup ved Korsør.

Artiklen fortsætter efter videoen…

Politi, teknikkere, hunde, droner og en helikopter var søndag ved at undersøge en ejendom og et skovområde her nær Kirkerup, da de pludselig rykkede mod adressen i Korsør. Fotograf. Lasse Antonsen – 112news.dk

Politiet ønskede dog ikke at kommentere på, om det var på denne adresse at den 13-årige blev fundet og den 32-årig anholdt.

Kilder kunne dog oplyse overfor 112news.dk at der kort forinden var blevet set en ambulance ved adressen og at en person var blevet kørt ud på en båre.

Ambulancen forsvandt kort efter fra stedet med udrykning og politieskorte, kunne flere kilder bekræfte overfor 112news.dk.

Ydermere kunne kilder oplyse, at beboeren i huset var en 32-årig mand, og der derfor efter alt at dømme er tale om den adresse hvor den 13-årige blev fundet, hvilket dog også blev bekræftet mandag morgen.

Mandag formiddag kl. 11 blev den 32-årig varetægtsfængslet ved et grundlovsforhør afholdt for lukkede døre ved  Retten i Næstved.

Manden er sigtet for at have frihedsberøvet den 13-årige i Kirkerup lørdag klokken 11.43 og for langvarig frihedsberøvelse ved at have taget pigen med i sin bil, først til Sorø og siden til Korsør, hvor han blev anholdt søndag klokken 14.48. Det skriver TV2-Øst.

Manden er ligeledes sigtet for med vold eller trusler om vold, at have udsat hende for flere voldtægter.

Den 32-årig har delvis kendt sig skyldig i sigtelserne og er altså nu blevet varetægtsfængslet foreløbig frem til den 11 maj. Der blev også nedlagt navneforbud i sagen, ligesom den 32-årige skal mentalundersøges. Det skriver TV2-Øst.

Det kom yderligere frem, at der ud fra pigens udtalelser, muligvis kan være flere gerningsmænd, hvilket politiet undersøger nærmere.

/112news/

Denne artikel er set87gange.