Alvorligt færdselsuheld: Ambulance kollideret med personbil

Alvorligt færdselsuheld: Ambulance kollideret med personbil

Slagelsevej var spærret i godt to timer fredag aften, da en ambulance og en personbil koliderede på Slagelsevej ved Sorø. Fotograf. Casper Hansen – 112news.dk

Sorø: Fredag aften skete der et alvorligt færdselsuheld, hvor en ambulance under udrykning kolliderede med en personbil ved Sorø.

Uheldet skete på Slagelsevej ved Sorø, hvor en ambulance under udrykning koliderede med en personbil, hvorved ambulancen endte på taget i grøften.

Både politi, akutlægebil, ambulancer, samt en lægehelikopter blev sendt til stedet, hvor det var nødvendigt at spærre Slagelsevej mens redningsarbejdet stod på.

En af redderne fra den forulykkede ambulance var kommet så alvorligt tilskade, at denne blev fløjet i helikopter til behandling på Rigshospitalet.

Den anden redder blev kørt i ambulance med udrykning til behandling på Slagelse Sygehus, men ifølge TV2-ØST skulle der ikke være tale om alvorlig personskade.

Slagelse brand og redning station Sorø blev også tilkaldt til uheldet, for at rydde op og rydde vejen så trafikken atter kunne passere stedet.

Et hus på Slagelsevej mistede i forbindelse med uheldet strømmen, da den forulykkede ambulance havde ramt et strømskab under uheldet.

Politiet skal nu igang med at undersøge de nærmere omstændigheder, for at klarlægge hvem der er skyld i ulykken. Det skriver TV2-Øst.

/112news/

Denne artikel er set13gange.