Brandvæsen fik uventet hjælp

Stenlille: Tirsdag omkring kl.18.00 fik Slagelse brand & redning station Sorø en melding om brand i en bænk ved Stenlille Hallen i Stenlille. Da Indsatslederen kom frem som den første fra brandvæsenet kunne det konstateres at branden mere eller mindre var gået ud af sig selv. Det røg dog stadig en smule fra bænken så autosprøjten (Brandbilen) fra Sorø fortsatte frem til Hallen.

Fotograf: Casper Hansen 112News.dk

Imellemtiden kom politiet til stedet for at fastslå om der var tale om en påsat brand. Dette blev vurderet til ikke at være tilfældet og det formodes en lighter har ligget på bænken og selvantændt. Anmelder som var en kvinde var stadig på stedet sammen med en anden kvinde og en dreng. Her kom der store øjne da brandbilen ankom til stedet. Her så brandfolkene deres snit til at gøre drengens dag endnu bedre. Der blev udleveret en rød plastikhjelm og så fik drengen lov til at slukke branden i bænken som undervejs var gået mere eller mindre ud af sig selv.

Branden blev slukket og brandvæsenet fik pakket sammen og kørte hjem til Sorø igen. Herfra 112News.dk skal der lyde stor respekt for overskuddet af brandfolkene til at gøre dagen rigtig god for andre folk.

Artikel fortsættes under billedet

Fotograf: Casper Hansen 112News.dk

Pedersborg dagen: På lørdag d.25/6-22 kl. 11-14 kan man på Fakta’s p-plads i Pedersborg (Sorø) komme forbi til Pedersborg dagen. Her vil netop Slagelse brand & redning station Sorø kommer forbi i dette tidsrum med en køretøjer. Her vil man kunne slå sin indre brandmand løs og se en brandbil indvendig og høre hvordan arbejdet som brandmand er. Dette arrangement er for alle aldre og dem der interesserer sig meget for beredskabskøretøjer.

Slagelse Brand & Redning – Station Sorø Facebook

//112News.dk//

Denne artikel er set281gange.