Pedersborgdagen 2022 i Sorø

Fotograf Casper Hansen 112News.dk

Sorø:

Endelig kunne Pedersborgdagen i Sorø igen se dagens lys. Denne tilbagevendende begivenhed kunne atter engang byde velkommen efter de sidste par års restriktioner. Under dagen skete der forskellige aktiviteter i Pedersborg delen af Sorø på Vestsjælland. Børnehaven lavede aktiviteter tidligt på dagen samt loppe/Kræmmermarked ved Fakta. Her var der også motionsaktivitet på parkeringspladsen med DGI det havde taget en masse gymnastik redskaber med.

Artikel fortsætter under billedet

Fotograf: Casper Hansen 112News.dk

Brandfolkene støtter op:

Slagelse Brand & Redning Station Sorø har også de forgangende år haft et stort trækplaster til denne dag. Her stiller en masse brandfolk sig nemlig til rådighed og kommer forbi med nogle af deres køretøjer. Tidligere på ugen skrev vi her på 112News.dk en artikel omkring brandvæsenet i Sorø har massere af overskud til at give andre en rigtig god dag selvom de er på opgave. Denne dag var ingen undtagelse. Ydermere var der en ny ting på programmet. De fremmødte kunne se og komme ind i Sorø’s helt nye brandbil som bliver sat i drift hen over sommeren. Man kan roligt sige der duftede af “Ny bil”. Den var også yderst populær af en lille pige som ses på billeder herunder.

Artikel fortsætter under billedet

SBR Station Sorø’s nye Autosprøjte fotograf: Casper Hansen 112News.dk

Politiet og Region Sjælland var også tilstede:

Ud over en masse brandkøretøjer fra Station Sorø kom også Region Sjællands Nødbehandler som til dagligt bliver bemandet af deltidsbrandfolk fra Sorø. Ydermere kiggede lokalpolitiet forbi med en patruljevogn hvor interesserede børn og unge kunne prøve nogle forskellige effekter politiet havde med. Under arrangementet blev der også truttet med nogle horn på brandbiler og politibil. Endnu engang stor ros til brandfolkene i Sorø for at de stiller op og når det så bliver det gjort er det i stor stil. Stor ros til lokalpolitiet i Sorø for at stille op og få en snak med borgerne også.

Artikel fortsætter under billedet

Fotograf: Casper Hansen 112News.dk

Brandmand hopper i den varme dragt:

Det var heller ingen hemmelighed det var en varm dag. Men det skulle ikke forhindre i at vise hvordan en rigtig brandmand ser ud. Her hoppede Søren Hasling i sin branddragt og fik vist nogle fremmødte børn hvordan en brandmand ser ud. Der skulle dog også en flaske vand til bagefter da en branddragt varmer godt selvom der ikke er en brand i nærheden.

Søren Hasling der fremviser sin branddragt fotograf: Casper Hansen 112News.dk

//112News.dk//

Denne artikel er set295gange.