35-årig mand fik beslaglagt sin vandscootere og sigtet for ulovlig sejlads i havneområdet

35-årig mand fik beslaglagt sin vandscootere og sigtet for ulovlig sejlads i havneområdet

Arkiv foto. Lasse Antonsen – 112news.dk

Aarhus: Årets første sommerdag tiltrak i går en masse mennesker til havneområdet i Aarhus – inkl. flere personer på vandscootere. Østjyllands Politi modtog sidst på eftermiddagen flere anmeldelser om vandscootere, der sejlede for hurtigt og for tæt på kysten ud for Den Permanente.
– Vi er rigtig glade for, at folk kontakter os, når de ser de her vandscootere, der sejler hensynsløst og til fare for andre i havneområdet. Det skal vi have stoppet, og derfor sendte vi også med det samme en patrulje derned, siger politiinspektør Jesper Bøjgaard Madsen.

Østjyllands Politis specialpatrulje tog ned til havneområdet for at holde øje med vandscooterne, men da førerne af vandscooterne blev opmærksomme på, at politiet var til stede sejlede de længere ud og holdt sig ude på vandet.
Politifolkene besluttede derfor at lade som om, at de forlod området for at lokke vandscooter-sejlerne ind til havnekanten.

Det bar frugt – og kort tid efter fik politiet fat i en 35-årig mand, der blev sigtet for at have forvoldt fare for andre ved at have sejlet for hurtigt og for tæt på kysten.
Den 35-årige fik desuden beslaglagt sin vandscooter til nærmere undersøgelse.

/pressemeddelelse/
 

Denne artikel er set3938gange.