28-årig narkopåvirket bilist sigtet for vanvidskørsel efter længere biljagt

28-årig narkopåvirket bilist sigtet for vanvidskørsel efter længere biljagt

Biljagten endte i Skælskør hvor bilisten blev stoppet og anholdt ved 1 tiden natten til tirsdag. Foto. Kenneth Grymen – 112news.dk

En 28-årig narkopåvirket bilist, blev natten til tirsdag anholdt og sigtet for vanvidskørsel efter en længere biljagt mellem Korsør og Skælskør.

Det oplyser Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi.

Biljagten startede på Ørnunvej i Korsør, hvor en patrulje kl. 00.32 stødte en på en sort bil, som de rutinemæssigt ville standse.

Føreren var dog ikke interesseret i at tale med politiet, og han valgte derfor at tage flugten, da betjentene gjorde tegn til han skulle standse.

Bilen fortsatte med høj fart til motorvejen mod København, hvor han så drejede af igen ved Tjæreby, og videre gennem Vemmelev.

Herfra fortsatte turen ad Slagelse Landevej ud over landet mod Boeslunde, og videre ad Rennebjergvej mod Skælskør.

LÆS OGSÅ: Narkopåvirket vanvidsbilist fik beslaglagt bilen efter mindre biljagt

Da biljagten nåede til Skælskør var flere patruljer kommet til, og efter en tur rundt i Skælskørs gader, lykkedes det politiet at få stoppet bilen.

Det viste sig at være en 28-årig mand med ukendt adresse, som var påvirket af amfetamin. Han blev derfor sigtet for at kørsel i påvirket tilstand.

Han blev derudover også sigtet for en række overtrædelser af færdselsloven, bl.a. ved at overskridelse hastighedsbegrænsningerne med mere end 100%.

Når man overtræder hastighedsgrænsen med mere end 100%, så udløser det ifølge de nye regler om vandvidsbilisme, en konfiskation af køretøjet.

Den 28-årige blev anholdt og taget med til politistationen til nærmere afhøring i sagen.

/112news/

Denne artikel er set289gange.