24 Anholdt efter endnu et voldeligt sammenstød på Motalavej i Korsør

24 Anholdt efter endnu et voldeligt sammenstød på Motalavej i Korsør

Korsør: 24 personer blev torsdag aften anholdt, da to rivaliserende familier endnu engang røg i totterne på hinanden i et voldeligt sammenstød med slagvåben, ved en opgang på Motalavej i Korsør.

Motalavej i Korsør som er en del af ghetto listen, har gennem den seneste tid været hårdt plaget af voldelige episoder, med alt fra knivstikkeri, skud mod en lejlighed, samt flere voldsomme masseslagsmål.

Uroen skyldtes en strid mellem to store familier i kvarteret, som er eskaleret så meget, at det er ved at føre til daglige sammenstød mellem personer fra de to familier.

LÆS OGSÅ: Politiet indfører visitations- og skærpet strafzone i området ved Motalavej i Korsør

De mange voldelige sammenstød, har dog resulteret i en generel utryghed blandt de øvrige beboere i området, som dagligt er vidne til stridighederne, ligesom politiet har måtte indføre visitations- og øget strafzone i området, for at komme uroen til livs.

Dette er dog endnu ikke lykkedes, og for kun få dage siden, valgte politiet at genindføre visitationszonen i området omkring Motalavej, efter endnu et sammenstød, men dette har heller ikke lagt en dæmper på konflikten, som torsdag blussede op igen.

24 anholdt efter nyt slagsmål

Sent torsdag aften måtte politiet atter rykke massivt ud til kvarteret, da der var melding om optræk til et nyt sammenstød, og politiet var derfor hurtigt på stedet med godt 13 patruljer.

24-anholdt-efter-slagsmaal-motalavej-korsor
De mange anholdte blev sat i såkaldt futtog foran blokken på Motalavej, hvor de med slagvåben røg i totterne på hinanden. Privat foto.

Dog skulle det vise sig at politiets massive tilstedeværelse ikke skulle stoppe angrebet, da en større gruppe mennesker pludselig røg i totterne på hinanden ved en opgang, hvor der blev brugt køller og andre våben.

Politiet lagde sig dog hurtigt imellem og fik stoppet slagsmålet, hvilket ifølge TV2-Øst fik flere personer til at smide slagvåben fra sig, i form af køller, jernrør og andre genstande til at slå med.

LÆS OGSÅ: Skud affyret mod lejlighed på Motalavej i Korsør

Dette resulterede således i, at 24 personer blev anholdt og sat i futtog foran blokken, hvor de alle blev registreret, ligesom flere af dem blev sigtet for våbenbesiddelse og overtrædelse af ordensbekendtgørelsen, mens en enkelt blev sigtet for vold med tjenestemand.

Efter masseanholdelsen torsdag aften, skulle der natten igennem og frem til nu have været ro i området. Det oplyser Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi til TV2-Øst.

Bolig formand går til ministeren

De mange voldelige sammenstød i kvarteret omkring Motalavej, har nu skabt en generel utryghed blandt de øvrige lejere i boligområdet, som tilhører boligselskabet Bolig Korsør. Det skriver boligformanden for selskabet Ebbe Ahlgreen i et oplsag på Facebook fredag.

Ebbe Jens Ahlgren - Formand for Bolig Korsør
Formand for Bolig Korsør, Ebbe Jens Ahlgren. Arkiv foto. Lasse Antonsen.

– Fuldstændig uacceptabel opførsel af to store familier, giver ikke helt almindelige mennesker lov til at bo i tryghed i vores boliger. Det vil jeg ikke finde mig i, og det kan BoligKorsør ikke leve med. Det skriver boligformanden i opslaget.

Det har nu fået formanden til at kontakte Justitsminister Nick Hækkerup, hvor han vil bede ministeren om et møde, for at drøfte situationen og mulige løsninger på problemet, så trygheden i området kan genoprettes.

Boligformanden Ebbe Ahlgreen har ellers flere gange forsøgt at skabe tryghed i området, med de midler boligselskabet har til rådighed, som tidligere hvor der blev indført nul-tolerance, hvor kriminelle lejere kan sættes ud af lejemålet.

Trods dette er der nu atter uro og utryghed blandt lejerne i området, og det får altså nu boligformanden til at gå til ministeren og drøfte mulighederne, som måske kan føre til revision af, eller tilføjelser til, reglerne for ophævelse af lejemål, når det vurderes at være eneste løsning. Skriver han i Facebook opslaget.

/112news/

Denne artikel er set1400gange.