Vejle kommune gå ind i sagen om den 10-årige brandstifter

Vejle kommune gå ind i sagen om den 10-årige brandstifter

Arkiv foto. Lasse Antonsen – LA-Pressefoto.

Vejle: Branden i går på Petersmindeskolens bibliotek i Vejle anses for opklaret. En 10 årig skoleelev på skolen har forklaret at have antændt branden i skolens bibliotek og at have forsøgt at antænde genstande et par andre steder på skolen.




Baggrunden for barnets handlinger skal efter det oplyste ikke findes på skolen – handlingerne udspringer ikke af forhold til kammerater, lærere eller andre forhold i relation til skolen. Det er omstændigheder i barnets liv i øvrigt, der ligger bag.

Vejle Kommune er nu inddraget og er ansvarlig for det videre forløb i forhold til barnet, der som følge af sin alder ikke kan strafforfølges.




Sydøstjyllands Politi fortsætter efterforskningen og afventer bl.a. resultaterne af de tekniske undersøger i forbindelse med branden.

Der har for nogen tid siden været en brand i Petersmindehallen, der ligger i tilknytning til Petersmindeskolen. Efterforskningen af denne sag er ikke afsluttet, bl.a. afventes en teknisk erklæring om brandstedet, – men der er ikke grundlag for at antage at de to brande har noget med hinanden at gøre.




Da begge sager fortsat er under efterforskning, så kan Sydøstjyllands Politi ikke oplyse yderligere i dem til offentligheden på nuværende tidspunkt.

/Pressemeddelelse/




Denne artikel er set10455gange.