Skud på Motalavej: politiet frigiver signalement

Privat Foto.

Privat Foto.

I løbet af natten til tirsdag den 7 juni er der blevet affyret skud, angiveligt med et jagtgevær mod en parkeret bil på en parkeringsplads på Motalavej i Korsør.
 

Korsør: Nu er Politiet kommet nærmer i efterforskningen, om den person som natten til tirsdag affyret et skud mod en peugeot som holdt parkeret på Motalavej.

Politiet har været i gang med at se Overvågningen igennem fra kvarteret hvor bilen holdte, ca 50 meter fra gerningsstedet kan man se en person på en knallert.

– Vi er meget interesseret i oplysninger om den skydende knallertkører, siger Kurt G. Nielsen, der oplyser, at det blandt andet er overvågningsvideoer, der har afsløret knallertkøreren som Gernings-m/k. den benyttede knallert larmede ifølge politiet mere end en almindelig knallert.
 

Politiet er kommet frem med en Signalement af personen på knallerten, Det drejer sig om en yngre person-Almindelig af bygning, han var iført mørk styrthjelm på hovedet, på hjelmen var to hvide striber der går bagfra og frem.

Personen var iført en mørk hættetrøje med to hvide bogstaver på højre skulder. Også foran på trøjen var der tre eller fire store bogstaver man mener at det første bogstav er et F. Nederst på trøjen er der en hvid stribe hele vejen rundt. Det skriver sn.dk

Har man oplysninger til sagen kan man kontakte Sydsjællands og Lolland-Falsters politi på 114.

/112News/
Denne artikel er set4035gange.

Like og del:

Kommentar

Kommentar