Politiet efterlyser to vidner i Emilie-sagen

Privat.Foto

Privat.Foto

Korsør: Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi efterlyser nu en yngre kvinde og mand som var med samme tog som Emilie og veninderne, den søndag morgen ved 4 tiden den 10. Juli i år, hvor de kom hjem fra en tur i Slagelse.
 – Manden og kvinden var med samme tog som Emilie tog fra Slagelse til Korsør Station. Parret kommer på billederne ud af samme dør som Emilie Meng, oplyser efterforskningsleder Marianne Roed, Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi til TV ØST.

Det er de eneste to personer som politiet endnu ikke har afhørt og derfor beder de nu offentligheden om hjælp, til at finde frem til dem, så de kan bliver afhørt så hurtigt som muligt, da de kan have vigtige oplysninger i sagen.
– Vi mangler stadig at komme i kontakt med en yngre mand og kvinde, som var med samme tog som Emilie. Vi kan se på videoovervågningen, at de gik bag ved hende. Derfor håber vi på, at de måske ved noget, og derfor vil vi meget gerne tale med dem, siger Marianne Roed til TV ØST.

Da det nu er blevet afkræftet tidligere, at det ikke var Emilie som var blevet set i Skive søndag aften, kan det være en stor hjælp at snakke med de to personer, som er set på overvågningen fra Korsør Station den søndag morgen hun forsvandt.
Da de gik bag ved Emilie og veninderne, kan det være de ligger inde med gode oplysninger om hvad der skete den morgen foran Korsør Station, samt eventuelt hvad retning Emilie gik da veninderne tog med taxaen hjem fra stedet.

/112news/
Denne artikel er set12724gange.

Like og del:

Kommentar

Kommentar