Emilie sagen: Politiet genoptager eftersøgningen med helikopter

Korsør: Den 17-årige Emilie Meng fra Korsør er nu forsvundet på 11 døgn, og der er stadig ingen spor af den forsvundne pige, men i dag genoptog politiet eftersøgningen med helikopter over Korsør.

Det er nu 11 dage siden Emilie Meng forsvandt omkring Korsør st, hvor hun skiltes med sine 2 veninder efter en bytur i Slagelse, og siden har politiet, helikopter, droner, dykkere, samt flere hundrede frivillige søgt efter pigen, men dog uden afgørende spor i sagen.
Den civile eftersøgning er dog også dysset ned, da man ikke længere har noget konkret at gå efter, men torsdag genoptog politiet altså så eftersøgningen med helikopter, som gennemsøgte Korsør Nor og havn, samt området omkring noret.

– Nu er der gået en rum tid, siden hun er forsvundet, og derfor kigger vi de forskellige ting igennem igen, siger Marianna Roed, efterforskningsleder hos Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, til TV ØST.
På søndag vil den civile eftersøgning så igen blive genoptaget, hvor gruppen Missing People igen vil samle en masse mennesker, som vil gennemsøge nogle bestemte områder, som man mener kunne gemme på steder, som endnu ikke er ordentlig undersøgt.

Om den nye eftersøgning i dag har givet noget resultat, har det endnu ikke været muligt at få bekræftet.

/112news/
Denne artikel er set4600gange.

Like og del:

Kommentar

Kommentar