Emilie sagen: Hund med blod på snuden startede ny eftersøgning

Foto. Lasse Antonsen - 112news.dk

Foto. Lasse Antonsen – 112news.dk

Korsør: En hundelufter rettede idag henvendelse til politiet, da hendes hund pludselig vendte tilbage med noget blodlignende på snuden ved Korsør station, og politiet blev derfor tilkaldt, som hurtigt rykkede ud og gennemsøgte området.
Det var ved broen over skinnerne ved Korsør st, at hunden pludselig kom tilbage til sin ejer med noget blodlignende på snuden, og der blev derfor hurtigt søgt langs skinnerne, da det kunne stamme fra den forsvundne 17-årige Emilie Meng, som sidst blev set ved Korsør st ved 4 tiden om morgenen den 10. juli.

– Vi har et vidne, der lufter sin hund i nærheden af skinnerne i aftes og pludselig kommer hunden tilbage med noget, der ligner blod på snude og poter, hvilket får hende til at rette henvendelse til os, forklarer efterforskningsleder fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, Marianne Roed til TV-Øst.
Den nye eftersøgning langs skinnerne ved stationen, gav dog ikke noget resultat, men det blod lignende fra snuden på hunden, skulle dog ifølge 112news.dk oplysninger være blevet sendt til analyse, som vil fastslå om det er blod fra et menneske eller dyr.

/112news/
Denne artikel er set9577gange.

Like og del:
error

Kommentar

Kommentar