Eftersøgning: Missing People vil forsøge at finde Emilie fra Korsør

Foto. Facebook.

Foto. Facebook.

Korsør: Den 17-årige Emilie Meng fra Korsør er nu forsvundet på 6 døgn, hvor der endnu ikke har været nogle sikre livstegn fra hende, men nu vil gruppen Missing People så forsøge at finde hende, det skriver de i et Facebook opslag.
Missing People har slået op, at de søndag formiddag vil mødes ved Korsør st, som er det sidste sted Emilie er blevet set i live, og herfra vil de kordinere en større efterøgning i området, hvor folk valfarter til fra både Sjælland, Fyn og Jylland, for at deltage i eftersøgningen.

Poltiet eftersøgte ellers nogle potentielle vidner, som var blevet observeret på Tårnborgvej i Korsør den nat hun forsvandt, men vidnerne kunne dog ikke bidrage med noget til efterforskningen, ligesom den kvinde som passede på beskrivelsen, der var blevet set gående ad Tårnborgvej den nat, viste sig ikke at være hende.
Politiet har siden hendes forsvinde søndag morgen ved 4 tiden, ellers forsøgt intensivt at finde pigen, hvor både helikoptere, droner, hunde, dykkere, både, samt flere hundrede frivillige har deltaget, men stadig uden et eneste spor af pigen og som dagene går, svinder håbet om at finde hende i live mere og mere, men ingen har dog givet op.

– Tidsperioden taget i betragtning svinder håbet for at finde Emilie i live, fordi vi ikke har fået noget livstegn fra hende. Men vi udelukker ikke noget, før vi har fundet hende, siger efterforskningsleder hos Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, Marianne Rod, til TV ØST.

/112news/
Denne artikel er set4526gange.

Like og del:
error

Kommentar

Kommentar