55-årig havde sex med en 14-årig pige blev overfaldet i sit hjem

Arkiv foto. Midt og Vestsjællands Politi.

Arkiv foto. Midt og Vestsjællands Politi.

Lolland: Mandag eftermiddag anmeldte en mor til en 14-årig pige at en 55-årig mand fra Lolland at have haft sex med den 14-årig pige, den 55-årige mand og den 14-årige pige kendte hinanden.

Den 55-årige mand som kommer fra Nordlolland blev sigtet for samleje og anden kønslig omgang med mindreårig da pigen var 14 år, Nakskov lokalpoliti afhørte den 55-årig mand og til sidst blev han løsladt oplyser Boje Jørgensen politikommisær fra Nakskov lokalpoliti til TV ØST.




Efter afhøringen tog den 55-årige mand hjem til sin bopæl, klokken 18:20 blev den 55-årige mand overfaldet af en anden mand som bar en grøn elefanthue.

Overfaldsmanden brugte et koben og jernstang til overfaldet på den 55-årig mand hvorefter han gemte sig og sener måtte på skadestuen Omfanget af skaderne vides ikke.




Manden der begik overfaldet havde umiddelbart ingen kendskab til den 55-årige mand Politiet vil endnu ikke komme med nogen oplysninger om den 55-åriges kendskab til den 14-årige pige de vil hellere ikke komme nærmere ind på grundlaget for overfaldet i den 55-årig mands hjem.

/112news/




Denne artikel er set11746gange.