Voldtægt i Skælskør: Politiet frigiver signalement af gerningsmanden

Det var ved den røde prik på Fodsporet i Skælskør, at voldtægten af den 13-årig pige skulle have fundet sted. Illustration - Google Maps.

Det var ved den røde prik på Fodsporet i Skælskør, at voldtægten af den 13-årig pige skulle have fundet sted. Illustration – Google Maps.

Af. Lasse Antonsen.

Skælskør: Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi frigiver nu et signalement, af gerningsmanden til overfaldet og voldtægten, af en kun 13 årig pige, på naturstien Fodsporet, syd for Tystofte ved Skælskør.

– Vi har genafhørt offeret i sagen og endnu et vidne i dag (onsdag, red.), og det har givet det her signalement, der er noget mere præcist end de oplysninger, vi hidtil har haft, og derfor går vi nu ud med det, siger Allan Holm til Sjællandske.

Signalementet af gerningsmanden:

Ca. 20 år gammel.

175 cm høj.

Rødt hår og fuldskæg.

Taler Dansk uden accent.

På gerningstidspunktet var manden iført:

En sort hue, sort T-shirt med tryk på venstre side af brystet, grå joggingbukser, samt sorte sko, som havde en elastiklukning i stedet for snørebånd.

Voldtægten skete søndag eftermiddag ved 16.15 tiden, på Fodsporet syd for Tystofte ved Skælskør, og politiet forsikre befolkningen om, at der arbejdes på højtryk, for at finde frem til gerningsmanden, siger Allan Holm til Sjællandske.

Skulle du have været i området omkring tidspunktet, kender du en som passer på beskrivelsen, eller har du andre oplysninger i sagen. Så kontakt Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi på tlf. 114.Denne artikel er set5093gange.