2 sportstrænere dømt for at befamle mindre årige piger

Fotograf. Lasse Antonsen.

Fotograf. Lasse Antonsen.

Af. Lasse Antonsen.

Korsør: I sidste uge faldt der dom over 2 sportstrænere fra Korsør, for at have befamlet mindre årige piger.

En 32 årig træner fra Korsør er fredag ved Retten i Næstved, blevet idømt 60 dages betinget fængsel, og frataget retten til at have med børn og unge under 18 år at gøre, i en periode på 2 år. Skriver Anklagemyndigheden ved Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi på Twitter.

Den 32 årige træner er dømt for, at have befamlet en kun 14 årig pige på brysterne og kønsdelene, over en længere periode i den klub hvor manden var træner.

I retten kom det frem, at ingen vidner havde set manden pille ved pigen. Derfor blev han primært dømt på baggrund af den 14-årige piges vidneudsagn, som retten fandt mere troværdigt. Blandt andet fordi det blev bakket op af en sms-korrespondance mellem den mandlige træner og pigen, ligesom en forklaringen fra en leder i klubben, hvor manden var træner og pigen spiller, styrkede pigens troværdighed. Skriver Sjællandske.

Sagen kommer lige i kølvandet på en anden sag fra Korsør, hvor en fodboldtræner, en 50 årig far, har fået en dom på 5 måneders fængsel for overtrædelse af straffelovens paragraf 225, som omhandler »anden kønslig omgang end samleje«, for at have befamlet datterens kun 13 årig veninde.

Episoden, som den tidligere fodboldtræner er blevet dømt for, fandt sted natten til 29. september 2014 i hans egen lejlighed. Her havde datteren en jævnaldrende veninde på besøg, som tilmed skulle overnatte. Da både datter og veninde var gået i seng, lagde den på daværende tidspunkt 49-årige far sig i sovesofaen ved veninden, hvor sagerne udviklede sig. Skriver tveast.dk.

Faren havde først nægtet sig skyldig, og havde kaldt det nusseri uden på tøjet. Dette godtog retten imidlertid ikke, og mente derfor, at der var foregået meget mere end det.Denne artikel er set5418gange.