Voldtægt af 13-årig pige i Skælskør var opdigtet: Havde sex med 17 årig

Arkiv foto. Christian Seb Schmock.

Arkiv foto. Christian Seb Schmock.

Af. Lasse Antonsen.

Skælskør: Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi modtog søndag den 30 august en anmeldelse om, at en kun 13 årig pige var blevet voldtaget på naturstien Fodsporet, syd for Tystofte lidt uden for Skælskør.

Nu viser det sig at voldtægten var opdigtet, og man har istedet sigtet en 17-årig dreng, for at have haft samleje med en mindreårig.

I forbindelse med efterforskningen af voldtægten, udsendte politiet et noget spektakulært signalement af en mulig gerningsmand, som lød på en ung mand, med rødt hår og fuldskæg. Dette signalement fik dog også en del borgere til, at henvende sig til politiet for, at blive renset for mistanke, da man frygtede en heksejagt.

For få dage siden meldte politiet så ud, at det pågældende signalement ikke længere var relevant for efterforskningen, ligesom voldtægten heller ikke længere skulle være foregået på Fodsporet, men derimod et andet privat sted, som politiet ikke kunne kommentere yderligere på.

I dag skriver politiet så i en pressemeddelelse, at efterforskningen har vist, at der ingen voldtægt har fundet sted, men de derimod har sigtet en 17-årig dreng, for overtrædelse af straffelovens bestemmelser ved at have haft samleje med en mindreårig pige i en privat lejlighed i Skælskør.Denne artikel er set4371gange.