Voldsom villabrand i Halseby ved Korsør: Hus nedbrændte totalt

Voldsom villabrand i Halseby ved Korsør: Hus nedbrændte totalt

Det var en voldsom brand der hærgede er hus i Halseby nær Korsør tirsdag aften, hvor ildskæret kunne ses kilometer væk. Foto. Kenneth Grymen – 112news.dk

Korsør: Et træhus nedbrændte totalt, efter der sent tirsdag aften brød en voldsom brand ud i huset på Halsebyvej i Halseby nær Korsør.

Branden blev opdaget kl. 22.13 tirsdag aften, og allerede ved brandvæsnets ankomst, var hele huset omspændt af flammer.

Der blev derfor hurtigt tilkaldt ekstra assistance fra Slagelse til slukning af branden, som kunne ses flere kilometer væk.

LÆS OGSÅ: Ukrudtsbrænder skyld i kraftig brand i garagebygning ved Korsør Kulturhus

Trods den store indsats fra beredskabet, så stod huset, som var et træ hus, desværre ikke til at redde, og brændte derfor ned til grunden.

En kvindelig beboer i huset var kommet ud i sikkerhed, men blev rutinemæssigt kørt i ambulance til sygehuset for et tjek for røgforgiftning. Det skriver sn.dk

Hvordan branden er opstået vides endnu ikke, men brandstedet skal formentlig undersøges nærmere i de kommende dage, for at fastslå årsagen.

Brand blussede op igen

Ved 6.30 tiden onsdag morgen, måtte Slagelse Brand og Redning atter rykke ud til brandtomten, da branden pludselig var blusset op igen.

Brandvæsnet fik dog hurtigt slukket flammerne i de få rester der er tilbage af huset, efter branden tirsdag aften, som først var slukket ved 04.00 tiden onsdag morgen.

/112news/

Denne artikel er set94gange.