Voldsom brand i etageejendom: Beboere reddet ud med stiger

Voldsom brand i etageejendom: Beboere reddet ud med stiger

Fotograf. Aleksander Christiansen – 112news.dk / Skadestedsfotograf.dk

Slagelse: Flere beboere blev reddet ud med stiger, da der natten til søndag brød en voldsom brand ud i en etageejendom i Slagelse.

Meldingen indløb til alarmcentralen kl. 02.10 natten til søndag om, at der var udbrudt brand i en lejlighed i en ejendom på Kalundborgvej i Slagelse.

Da brandvæsenet ankom til stedet, brændte det voldsomt i en lejlighed i stueetagen, mens nogle beboere var fanget i deres lejligheder.

Der blev derfor hurtigt sat en stigevogn om, ligesom brandfolk med mindre stiger løb om bag ejendommen, hvor flere beboere blev reddet ud.

Branden i lejligheden var så voldsom, at den hurtigt bredte sig til de øvre etager, hvorfor der blev kaldt assistance fra både Sorø og Korsør.

Flammerne havde dog så godt fat i ejendommen, at de kort efter brød gennem taget på den 3 etager høje bygning.

Det skulle da også vise sig at blive noget af et slukningsarbejde på stedet, som varede til sidst på formiddagen, hvor Beredskabsstyrelsen overtog efterslukningen.

Artiklen fortsætter efter billedet…

Foto. Nicklas Andersson – 112news.dk

Midt på eftermiddagen søndag, blev brandvæsnet da alligevel tilkaldt til brandstedet, da branden var blusset op igen.

Bygningen er stort set brændt ned til grunden som følge af branden, hvor de to øverste etager er helt væk, mens den nederste del af bygningen har fået store brandskader.

Brandårsag skal undersøges

Det vides endnu ikke hvordan den voldsomme brand er opstået, og skal nu undersøges nærmere. Det skriver TV2-ØST.

Branden er umiddelbart opstået i en lejlighed i stue, og derfra bredt sig til resten af ejendommen, som nu næsten er brændt ned til grunden.

Det er endnu ikke lykkedes at klarlægge årsagen til branden, som derfor skal undersøges nærmere af brandteknikkere.

Ifølge TV2-ØST vil det formentlig blive i løbet af mandagen, at man vil kunne undersøge brandstedet, for at finde årsagen til branden.

Artiklen fortsætter efter billedet…

Foto. Aleksander Christiansen – 112news.dk / Skadestedsfotograf.dk

Branden bredte sig hurtigt i ejendommen, hvorved flere beboere blev reddet ud med stiger, men heldigvis kom ingen personer noget til ved branden.

Dog skulle flere husdyr, heriblandt en hundehvalp, en kat og nogle slanger, angiveligt være omkommet i branden, da de ikke kom ud i tide. Det oplyser kilder til 112news.dk

/112news/

Denne artikel er set633gange.