Vakse vidner førte til anholdelse af røver i Skælskør

Arkiv foto. Midt og Vestsjællands Politi.

Arkiv foto. Midt og Vestsjællands Politi.

Skælskør: En 33-årig mand fra Skælskør blev takket være en flot indsats fra vidner, anholdt kun en halv time efter, at han havde begået et røveri mod “Meny” på Konge-Åsen i Skælskør. Det skriver Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi i døgnrapporten.

En mand, der ventede i sin bil udenfor forretningen, så klokken 12.26 en mand løbe ind i butikken med en elefanthue på, og han ringede derfor straks til alarmcentralen 1-1-2, som hurtigt sendte en politipatrulje til stedet.

Røveren gik hen til en af kasserne og råbte, at det var et røveri, mens han truede med en strømpistol, og da kassemedarbejderen tilsyneladende ikke var hurtig nok, dykkede han selv ned i kasseapparatet og greb et bundt pengesedler, inden han stak af fra stedet.

Han blev dog skarpt forfulgt af flere vidner fra forretningen, som bagefter ledte politiet til en boligblok på Præstevænget, hvor røveren var forsvundet ind.

Politiet fandt derfor hurtigt frem blev den 33-årige, som blev anholdt og sigtet for røveriet, hvorefter han blev taget med til politistationen i Slagelse, hvor han nu skal afhøres, inden han formentlig fremstilles i et grundlovsforhør senere tirsdag.

/112news/

Denne artikel er set5313gange.