Rockere for lange fængselsdomme i stor narko sag

Arkiv foto.

Arkiv foto.

Fem mænd, heriblandt to medlemmer fra Bandidos blev i går ved Retten i Næstved idømt henholdsvis 6, 7, 8, 9 og 12 års fængsel for grov narkotikakriminalitet i form af omfattende handel med amfetamin (fra ca. 4½ kg til ca. 35½ kg) begået i perioden fra efteråret 2011 til juli 2012. De dømte er født i : 1969, 1978, 1978, 1987 og 1986. Det skriver Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi i en pressemeddelelse.

Dommene er et resultat af en langvarig efterforskning, der i væsentlig grad tog sin begyndelse ved fundet af et regnskab i juli 2012, der efter politiets og anklagemyndighedens opfattelse omhandler handel med amfetamin i store mængder.

– Da narko er skadeligt for helbredet, og jo også kan være ødelæggende for tilværelsen som sådan, er jeg er yderst tilfreds med dommene – der følger retspraksis på området, siger specialanklager Skipper Pelle Falsled.

Sagen stammer oprindeligt fra juli 2012, hvor Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi ved en ransagning ved Storebæltsbroen fandt 36 kg amfetamin. Ved en efterfølgende ransagning hos den anholdte blev der fundet et større regnskab, som bl.a. involvere de 5 dømte. Tidligere er flere Bandidosmedlemmer dømt i samme sagskompleks.

Politiinspektør Kim Kliver er tilfreds med, at der omsider kan sættes et foreløbig punktum for dette store sagskompleks:

– Dagens domme sender forhåbentlig et meget tydelig signal til de organiserede kriminelle medlemmer om, at vi mener det, når vi siger, at der sættes hårdt ind mod den kriminalitet, der udspringer fra bl.a. rockermiljøerne.

/112news/

Denne artikel er set3556gange.