Vagt angrebet af unge på forladt fabriksområde i Korsør

Vagt angrebet af unge på forladt fabriksområde i Korsør

Korsør: En vagt blev tirsdag eftermiddag angrebet af nogle unge, under en rundering på et forladt fabriksområde i Korsør.

Vagten som holder opsyn med det forladte fabriksområde på Lilleøbakken i Korsør, overraskede tirsdag eftermiddag nogle unge på grunden.

LÆS OGSÅ: Endnu en brand i den nedlagte Basta Låsefabrik i Korsør

Normalt stikker de unge af når de ser eller hører vagten, men tirsdag blev de overrasket, mens de opholdt sig i et gammelt vandtårn.

Fra tårnet var der kun en vej ud, hvilket var forbi vagten som var ankommet, hvorved de unge ikke kunne flygte fra stedet.

Artiklen fortsætter efter billedet…

Det var i dette gamle vandtårn at de unge opholdt sig da vagten overraskede dem. Men i stedet for at komme ud, så vagte de at kaste ting uf af vinduerne efter vagten, som måtte trække sig lidt tilbage. Foto. Lasse Antonsen – 112news.dk

Dette fik de unge i tårnet til at angribe vagten, som de fra tårnet, kastede flere genstande mod, heriblandt er jernrør og nogle træstykker.

Vagten valgte derfor at trække sig lidt tilbage for ikke at blive ramt, hvorved de unge skyndte sig ud af tårnet og tog flugten.

Politiet blev herefter tilkaldt, som tog sagen yders alvorlig og sendte derfor en patrulje til stedet, hvor betjentene sikrede sig beviser i sagen.

Jernrøret som var blevet kaster efter vagten, blev tjekket for DNA spor og taget med som bevis i sagen.

LÆS OGSÅ: TV: Emilie sagen – Basta branden tæt på en opklaring

Betjentene tog efterfølgende en tur rundt i området, men det lykkedes dog ikke at finde frem til de unge som havde angrebet vagten.

Området på Lilleøbakken i Korsør som tidligere husede cykellåse fabrikken Basta, har stået ødet hen i mange år, hvor der har været en del påsatte brande og hærværk.

Den meget hærværk og de mange påsatte brande, er årsagen til, at der i dag er fast vagtordning på området.

Det er dog ikke normalt at det kommer til en konfrontation når vagten støder på de unge i området, som normalt blot flygter fra stedet.

/112news/

Denne artikel er set289gange.