Endnu en brand i den nedlagte Basta Låsefabrik i Korsør

Endnu en brand i den nedlagte Basta Låsefabrik i Korsør

Fotograf. Lasse Antonsen – 112news.dk

Korsør: Tirsdag aften måtte brandvæsnet atter en gang rykke ud til en brand i den nedlagte Basta Låsefabrik på Lilleøbakken i Korsør.

En brand var brudt ud i en af de tilbageværende bygninger og udviklede så meget røg, at det kunne ses fra det meste af byen.

Brandvæsnet fik meldingen om branden kl. 18.22 og der blev sendt flere brandkøretøjer mod stedet, hvor det brændte kraftigt i en bygning.

Branden kom dog hurtigt under kontrol, men der blev alligevel rekvireret assistance med en stigevogn fra Slagelse, samt en drone, for at sikre branden var helt slukket.

Sådan ser den ene af bygningerne på området ud, efter en voldsom brand. Fotograf. Lasse Antonsen – 112news.dk

Det er langt fra første gang det brænder i den nedlagte Basta Låsefabrik som husede området på Lilleøbakken, men som har stået ødet hen i mange år.

LÆS OGSÅ: TV: Voldsom brand i industribygning i Korsør

Området har derfor gennem mange år været tilholdssted for hjemløse og byens unge, der bruger stedet som udflugtsmål, men tydeligt også for at øge hærværk på bygningerne.

For en del år tilbage blev stedet brugt af en gruppe unge til at afholde hardball krig, som de havde en aftale med ejeren om, og hvor de samtidig fungerede som opsyn i området. Det har kilder tidligere oplyst til 112news.dk

Sådan ser det ud efter unge har hærget de gamle bygninger der husede Basta Låsefabrik på Lilleøbakken i Korsør. Foto. Lasse Antonsen – 112news.dk

Trods opsynet med området, lykkedes det altså ikke at stoppe hærværket på stedet, som hurtigt blev mere og mere ødelagt, ligesom flere brande har lagt flere af bygningerne I ruiner.

Hvordan branden tirsdag er opstået vides ikke, men alt tyder på en påsat brand, da bygningerne er tomme, ligesom der ikke er strøm og lignende på stedet.

/112news/

Denne artikel er set535gange.