TV: Emilie sagen – Basta branden tæt på en opklaring

Korsør: Politiet meddeler nu, at den voldsomme brand der hærgede de gamle “Basta” bygninger på Lilleøbakken i Korsør den 10 juli i år, nu muligvis står overfor en opklaring, da man har sigtet en 15-årig lokal dreng for medvirken til branden.
Meldingen om branden kom klokken 13.27 om eftermiddagen den 10 juli i år, altså samme dag hvor den forsvundne Emilie Meng forsvandt ved 4 tiden om morgenen, da hun skiltes med sine veninder på Korsør Station efter en bytur i Slagelse, og siden da har mange frygtet at branden havde relationer til den forsvundne pige.

Politiet har tidligere undersøgt brandstedet med bl.a. hunde, ligesom der under branden blev sendt røgdykkere ind i bygningen for at man kunne udelukke pigen var at finde der, og alle undersøgelser har indtil nu vist, at der ikke er sammenhæng mellem den forsvundne Emilie Meng og branden, men det ser nu ud til, at der endeligt kan udelukkes en sammenhæng.
Politiets efterforskning i sagen har nu båret frugt, og der er nu sigtet en 15-årig lokal dreng for medvirken til branden, som iøvrigt selv erkender sin deltagelse, og politiet kan endnu ikke udelukke at der vil ske flere sigtelser i sagen, det skriver sn.dk

– Vi skal have talt med en anden ung dreng, så jeg kan ikke udelukke, at der kommer flere sigtelser, sagde Jens Jedig fra lokalpolitiet i Slagelse til Sjællandske.

Det tog brandvæsnet godt et døgn at slukke den omfattende brand, hvor en hel kontorbygning, samt en lagerhal brændte ned til grunden, og skaderne er derfor så omfattende, at firmaet der ejer bygningerne nu vil rive dem ned, ligesom de satser på en køber af området, som står i den nætte sum af mellem 5 og 10 millioner kroner.
Du kan se de omfattende skader efter branden i klippet herunder. Fotograf. Lasse Antonsen – 112news.dk

/112news/
Denne artikel er set9048gange.