Emilie sagen – Efterforskning skal fortages af politiet og ikke af de frivillige

Foto. Facebook.

Foto. Facebook.

Korsør: Sagen om Emilie Meng fra Korsør, der forsvandt den 10. juli i år, vækker stærke følelser hos mange mennesker, fordi vi alle kan forholde os til den sorg, der er forbundet med at miste, og ikke mindst den frustration, der følger i kølvandet, når man ikke kan få en afklaring.
Politiet har fuld forståelse for, at der er et stort behov for at handle og hjælpe i en sådan situation. Men samtidig appellerer efterforskningslederne i sagen nu til velmenende borgere om at have respekt for, at det er politiet, som står for efterforskningen.

I den forløbne periode har Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi oplevet, at borgere, i et forsøg på at hjælpe, har startet deres egen efterforskning, hvilket har skabt såvel forvirring, som misforståelser og unødige følelsesmæssige rutsjeture for de pårørende.
-Vi henstiller til, at man lader os stå for efterforskningen af den forsvundne Emilie Meng. Det er det, vi er sat i verden for, og vi har både redskaberne og uddannelsen til det, siger Kim Kliver og fortsætter:

-Vi vil derfor gerne appellere til, at man tænker sig rigtig godt om, inden man begynder at løbe med løse rygter. Det skader såvel efterforskningen som Emilies pårørende. Vi arbejder fortsat intensivt med at finde ud af, hvad der kan være sket den 10. juli. Og vi har stadig flere retninger vi kan bevæge vores efterforskning i.
Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi vil løbende orientere om efterforskningen – ikke mindst, hvis der sker ny udvikling i sagen.

/Pressemeddelelse/
Denne artikel er set5397gange.