Ukrudtsbrænder startede brand på Lilleøvej i Korsør

Ukrudtsbrænder startede brand på Lilleøvej i Korsør

Sådan så det ud fredag eftermiddag i Korsør, da en ukrudtsbrænder startede en brand ved Søfartsstyrelsen på Lilleøvej. Fotograf. Lasse Antonsen – 112news.dk

Korsør: Det var brugen af ukrudtsbrænder, der fredag eftermiddag resulterede i en brand i noget affald og et haveskur i Korsør.

Branden var brudt ud i en bunke med paller, plastik og glasfiberforme på Søfartsstyrelsens område på Lilleøvej i Korsør.

Branden bredte sig dog hurtigt gennem et hegn ind til en have bag en beboelsesejendom på Møllevangen inden brandvæsnet nåede frem.

Artiklen fortsætter efter billedet…

Branden bredte sig hurtigt gennem hegnet, hvor flammerne fik fat i dette havehus. Foto. Lasse Antonsen – 112news.dk

Her fik flammerne hurtigt fat i et mindre havehus, og der måtte derfor tilkaldes assistance fra Slagelse, som kunne slukke branden på Møllevangen.

Brandfolkene fik dog hurtigt branden under kontrol, inden den nåede at brede sig til flere andre havehus og en campingvogn i haven.

Ukrudtsbrænder årsag til branden

Det var en ukrudtsbrænder som var årsagen til branden, da en havemand som passer området ved Søfartsstyrelsen på Lilleøvej, fredag havde været i gang med at fjerne ukrudt.

Han havde ellers taget sine forholdsregler, da det er meget tørt fortiden, og havde derfor en ekstra mand med til, at sikre der ikke gik ild i noget. Det fortæller han til 112news.dk

Artiklen fortsætter efter billedet…

Det var her i en bunke med paller, plastik og glasfiberforme der brød i brand, som følge brugen af ukrudtsbrænder. Foto. Lasse Antonsen – 112news.dk

De forlod begge stedet omkring middagstid, efter at have tjekket grundigt efter gløder og ild, efter brugen af ukrudtsbrænderen, hvor der intet var at se.

Der gik dog alligevel ikke længe før, at han blev ringet op om, at det brændte i noget affald på grunden.

Han er blevet sigtet for overtrædelse af beredskabslovgivningen, for uforsigtig omgang med ild og kan se frem til et bødeforlæg i E-Boks. Det oplyser han til 112news.dk

Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi bekræfter overfor TV2-ØST, at manden er blevet sigtet for overtrædelse af beredskabslovgivningen.

Ukrudtsbrændere årsag til flere brande

Det er langt fra første gang at en ukrudtsbrænder er årsag til brand, da der har været flere episoder hvor det er gået galt.

Senest stod facaden på en motorcykel forretning i Næstved i brand, efter man havde været i gang med at fjerne ukrudt med en ukrudtsbrænder.

LÆS OGSÅ: TV: Ukrudtsbrænder startede brand i kælder i Korsør

Det er meget tørt derude for tiden, ligesom der heller ikke er faldet så meget regn, og man skal derfor være yderst forsigtig med brugen af ild.

Sådan lyder advarslen fra beredskabet. Det skriver TV2-ØST.

/112news/

Denne artikel er set327gange.